جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 322 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
پیاز
۱ عدد
فلفل دلمه ای
۶۰ گرم
فیله مرغ
۱۰۰ گرم
شیر
۱/۲ لیوان
خامه‏ ( برای تزئین )
به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)
۶۰ گرم
قارچ
۵۰ گرم
اسپاگتی تالیالی
۱۰۰ گرم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
۱
ابتدا فیله ها را تکه تکه کرده ، سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته، زمانی که داغ شد مرغ ها را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا مرغ ها به حالت گریل در بیایند و رنگشان عوض شود.
۲
سپس فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به درازا بریده شوندو پیاز ها را نیز که به درازا بریده ایم به مرغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل می زنیم و تفت می دهیم.
۳
بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
۴
در یک ظرف آب گذاشته تا جوش بیاید، سپس مقداری نمک و روغن داخل آن ریخته سپس رشته های تالیاتلی را داخل آن ریخته تا مدت زمان ۲۰ دقیقه به خوبی نرم شود.
۵
حال در یک لیوان شیر و خامه را کامل با هم ترکیب کرده. سپس تالیا تلی را به موادمان که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. و خامه و شیر را هم روی آن میریزیم و کامل هم می زنیم تا مواد را به خود جذب کند. سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می کنیم.
۶
در انتها هم برای تزیین می توان مقداری پنیر پارمزان بر روی آن ریخت.
 
بالا پایین