جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {اشک دلتنگی} اثر •محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط SHAHYAS با نام {اشک دلتنگی} اثر •محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 324 بازدید, 18 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {اشک دلتنگی} اثر •محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع SHAHYAS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط SHAHYAS
موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
یاد آن روزهایی که با هم باغ را آبیاری می‌کردیم و گل‌ها را می‌چیدیم، همیشه در ذهنم زنده است. تو به من آموختی که چگونه زیبایی را در جزئیات کوچک زندگی ببینم.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
دلتنگی‌ام برای تو، مانند دریا، بی‌پایان است. هر موجی که به ساحل می‌زند، یادآور عشق و محبت توست. من به تو نیاز دارم، مادربزرگم، تا دوباره آن روزهای شیرین را تجربه کنم.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
یاد دستان پینه بسته‌ات می‌افتم که با مهربانی تمام، موهایم را شانه می‌کردند. هر تار موی من، حکایتگر عشق بی‌پایان توست. آن دستان مهربان، آرامش را به جانم می‌بخشیدند، آرامشی که اکنون فقط در خاطراتم زنده است.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
بوی خاک نم‌خورده‌ی باغچه‌تان همیشه خاطره‌ی آن روزهای شیرین را برایم زنده می‌کند. خاطره‌ی خنده‌های بلندمان زیر سایه‌ی درختان کهنسال و صدای شیرین آواز پرندگان، همیشه در قلب من می‌ماند.
هر شب قبل از خواب، چشم‌های مهربانت را می‌بینم که با نگاهی پر از عشق به من می‌نگرند. حس می‌کنم که هنوز هم کنارم هستی و مرا در آغوش گرم محبتت می‌گیری.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
قصه‌هایت، مانند گنجینه‌ای از حکمت و عشق بودند. هر کدام از قصه‌هایت، درس بزرگی به من آموختند و راهنمای من در زندگی شدند. هنوز هم صدای شیرین روایت قصه‌هایت را در گوشم می‌شنوم.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
کاش می‌توانستم دوباره در آغوش گرمت جای بگیرم و گرمای وجودت را حس کنم. کاش می‌توانستم دوباره بوی خوش نان و چای دست‌پختت را استشمام کنم.
می‌دانم که در دنیای دیگری هستی، اما عشق من به تو هرگز از بین نخواهد رفت. تو همیشه در قلب من جاودانه خواهی ماند.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
دلتنگی‌ام برای تو، مانند رودخانه‌ای است که بی‌وقفه به سوی دریا می‌رود. این دلتنگی، نشان‌دهنده‌ی عمق عشق و وابستگی من به توست.
هر گل، هر برگ، هر نسیم مرا به یاد تو می‌اندازد. تو در همه‌جا هستی، زیرا تو خود طبیعت عشق و مهربانی بودی.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
تمام لحظاتی که با تو سپری کردم، گنجینه‌هایی گرانبها در خاطره‌ی من هستند. هر کدام از این لحظات، یک قطعه از قلب من است.
در این دلنوشته، تمام عشق و دلتنگی‌ام را برایت نوشته‌ام. کاش می‌توانستم این کلمات را با صدای بلند به گوش تو برسانم.

موضوع نویسنده

SHAHYAS

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
152
789
مدال‌ها
2
مادربزرگ عزیزم، روح مهربانت همیشه در کنار من است و من هرگز تو را فراموش نخواهم کرد.
و در پایان، بدان که من هر روز و هر لحظه تو را در یاد دارم. تو را در دعاهایم می‌خوانم و آرزو می‌کنم که در آرامش و شادی جاودانه باشی. نام تو همیشه در زبانم جاری است و عشق تو همیشه در قلبم می‌تپد.

بالا پایین