- Mar
- 10,700
- 27,711
- مدالها
- 9
انجام شد
با آرزوی موفقیت
به بخش ویرایش منتقل شد.
به بخش ویرایش منتقل شد.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!انجام شد
سلام و عرض ادب پایان اشعار خیزاب کلامم
موضوع '[خیزاب کلامم] اثر «ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»' برگزیده - [خیزاب کلامم] اثر «ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»
سلام اعلام پایان اشعار 🌚🦋
![]()
فایل شده - [شعری که مال خودم نیست] اثر «مهرانه عسکری کاربر انجمن رمان بوک»
نام : شعری که مال خودم نیست نام شاعر : مهرانه عسکری قالب: نو ژانر: اجتماعی _ تراژدی ویراستار: @سپید کپیست: @آرشیت مقدمه: گاهی زندگی را مفت میدانیم.. گاهی دلدل برای لحظهاش میزنیم... گاهی هم با لذت، سر میکنیم.. گاهی اما قطره چشمها نمیگذارند، شادی کنیم... اما میرسد روزی که عاجزانه طلب...forumroman.com
![]()
تکمیل شده - [شاهرگ گداختهی پیچک] اثر «سپید خون؛ کاربر انجمن رمان بوک»
{نام مجموعه: شاهرگ گداختهی پیچک} شاعر: سپید خون؛ ژانر: تراژدی قالب: نو تگ: برگزیده ویراستار: @آوا... کپیست: @ARALIYA مقدمه: سوگند به آن بارقهی خامُش نور؛ و همان چکامهی پر زِ دروغ، پیچکی در ژرفاست؛ بامحبتتر از این آدمهاست...!forumroman.com
درود به پایان رسید
![]()
فایل شده - [طلعت شعر] اثر «ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر : طلعت شعر نام شاعر : ممد صنوبر قالب شعر : غزل ژانر شعر : عاشقانه و عارفانه ویراستار: @KahKeshan (: کپیست: @ARALIYA مقدمه : طلعت این شعر من، بسیار میگوید سخن. جملهای از دل برون همچو جواهر تا ثمن. مهر جان از گوهری شاید همین پیدا کند؛ پی برد سوی زبان روح مرا همچو سمن. قطرهای...forumroman.com
سلام و عرض ادب اشعار طلعت شعر به پایان رسید
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک