جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

انیمیشن امعرفی انیمیشن | انیمیشن (انیمه) مدرسه قهرمانانه من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط |Queen| با نام امعرفی انیمیشن | انیمیشن (انیمه) مدرسه قهرمانانه من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 109 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع امعرفی انیمیشن | انیمیشن (انیمه) مدرسه قهرمانانه من
نویسنده موضوع |Queen|
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط |Queen|
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,330
13,780
مدال‌ها
3
مشخصات
سازنده: 進撃の巨
بازیگران: Daiki Yamashita , Nobuhiko Okamoto , Kenta Miyake , Ayane Sakura , Kaito Ishikawa , Yūki Kaji
سال‌های انتشار: 2016 - 2020
محصول: ژاپن

موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,330
13,780
مدال‌ها
3
مدرسه قهرمانانه من (Boku No Hero Academia) جزو آن دسته از انیمه‌های فانتزی است که از تک تک لحظات آن لذت خواهید برد و اصلا دوست ندارید تا به اتمام برسد. این انیمه به‌عنوان یکی از گزینه‌های محبوب انیمه لیست می‌تواند لحظات هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده‌ای را برای شما به ارمغان بیاورد.

انیمه مدرسه قهرمانانه من دارای نقاط قوت زیادی است؛ اما دو مورد از مهم‌ترین آن‌ها که این انیمه را از آثار دیگر جدا می‌کند مربوطه چند لایه بودن داستان و شخصیت‌پردازی‌های خاص آن می‌شود. این انیمه در کنار خط داستان اصلی‌اش، چندین داستان فرعی جذاب را پوشش می‌دهد؛ اما این داستان‌های فرعی چیز از داستان اصلی کم ندارند و دارای جذابیت‌های خاص خودشان هستند.

موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,330
13,780
مدال‌ها
3
شخصیت‌پردازی انیمه مدرسه قهرمانانه من خارق‌العاده است. سازندگان به‌هیچ‌وجه برای پیش بردن داستانشان عجله نکرده‌اند و تمام تلاش خود را انجام دادند تا مخاطب به بهترین شکل ممکن با شخصیت‌های داستان آشنا شده و با آن‌ها همذات‌پنداری کنند. باید اعتراف کنیم سازندگان به بهترین شکل ممکن موفق به انجام این کار شدند.

موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,330
13,780
مدال‌ها
3
خلاصه داستان انیمه مدرسه قهرمانانه من بدین شرح است: داستان حول محور پسری به نام میدوریا می‌چرخد؛ این پسر در دنیایی زندگی می‌کند که همه قدرت‌های عجیب و جادویی دارند و در سنین پایین قدرت خود را که به آن کوسِی می‌گویند کشف می‌کنند؛ اما میدوریا که آرزوی قهرمان شدن دارد به دلایل نامشخصی هیچ قدرت خاصی درونش پیدا نمی‌شود و در واقع اصلا کوسی ندارد. با این شرایط میدوریا تلاش می‌کند که بزرگترین قهرمان جهان شود و ناامید نمی‌شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین