هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
انیمیشنامعرفی انیمیشن | انیمیشن (انیمه) مدرسه قهرمانانه من
مدرسه قهرمانانه من (Boku No Hero Academia) جزو آن دسته از انیمههای فانتزی است که از تک تک لحظات آن لذت خواهید برد و اصلا دوست ندارید تا به اتمام برسد. این انیمه بهعنوان یکی از گزینههای محبوب انیمه لیست میتواند لحظات هیجانانگیز و سرگرمکنندهای را برای شما به ارمغان بیاورد.
انیمه مدرسه قهرمانانه من دارای نقاط قوت زیادی است؛ اما دو مورد از مهمترین آنها که این انیمه را از آثار دیگر جدا میکند مربوطه چند لایه بودن داستان و شخصیتپردازیهای خاص آن میشود. این انیمه در کنار خط داستان اصلیاش، چندین داستان فرعی جذاب را پوشش میدهد؛ اما این داستانهای فرعی چیز از داستان اصلی کم ندارند و دارای جذابیتهای خاص خودشان هستند.
شخصیتپردازی انیمه مدرسه قهرمانانه من خارقالعاده است. سازندگان بههیچوجه برای پیش بردن داستانشان عجله نکردهاند و تمام تلاش خود را انجام دادند تا مخاطب به بهترین شکل ممکن با شخصیتهای داستان آشنا شده و با آنها همذاتپنداری کنند. باید اعتراف کنیم سازندگان به بهترین شکل ممکن موفق به انجام این کار شدند.
خلاصه داستان انیمه مدرسه قهرمانانه من بدین شرح است: داستان حول محور پسری به نام میدوریا میچرخد؛ این پسر در دنیایی زندگی میکند که همه قدرتهای عجیب و جادویی دارند و در سنین پایین قدرت خود را که به آن کوسِی میگویند کشف میکنند؛ اما میدوریا که آرزوی قهرمان شدن دارد به دلایل نامشخصی هیچ قدرت خاصی درونش پیدا نمیشود و در واقع اصلا کوسی ندارد. با این شرایط میدوریا تلاش میکند که بزرگترین قهرمان جهان شود و ناامید نمیشود.