جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی امیررضا دلاوری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط ترنم مبینا با نام امیررضا دلاوری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 371 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع امیررضا دلاوری
نویسنده موضوع ترنم مبینا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنم مبینا
موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
نام:امیررضا

نام خانوادگی:دلاوری

تاریخ تولد:1355/5/17

محل تولد:تهران

تحصیلات:دیپلم تجربی

همسر:الهام مرادی

فرزند:دیار

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
زندگی شخصی امیررضا دلاوری
امیر رضا دلاوری متولد 17 مرداد 1355 در تهران ، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون میباشد.
دیپلم علوم تجری دارد،پدرش بازنشسته نیروی هوایی و مادرش هم دبیر ریاضی است، دو برادر کوچکتر از خود بنام های احسان و اشکان دارد، علاوه بر بازیگری در زدن سازهای موسیقی تبهر دارد.
ازدواج و دختری زیبا بنام دیار
امیررضا دلاوری با الهام مردادی ازدواج کرده و حاصل یک دختر زیبا بنام دیار است، امیررضا دلاروی میگوید :من خواهر نداشتم و دختری در خانه مان نبود.

به همین خاطر دوست داشتم فرزندم دختر باشد. فکر می کنم اکثر آقایون دوست دارند دختر داشته باشند و من هم وقتی فهیمدم فرزندمان دختر است خوشحال تر شدم.

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
الهام مرادی همسر امیررضا دلاوری
اگر با همسرتان هم حرفه نباشید، منظورم همسری است که بازیگر باشد، خب، واقعا زندگی به خصوص در سال های اول کمی سخت است. در ابتدا از توجه مردم به همسرم و اینکه مدام هر جا می رویم زیر نگاه کنجکاو مردم باشیم خوشم نمی آمد و به آن عادت نداشتم اما الان دیگر به این موضوع عادت کرده ام و می دانم این هم بخشی از شغل همسرم است.
دیار و بنیامین !
دیار :شغل بابا را دوست دارم اما دلم نمی خواهد بازیگر شوم موسیقی را بیشتر دوست دارم.

امیررضا دلاوری :دیار استعداد خواندن و استعداد موسیقایی دارد و ریتم و آهنگ را می شناسد. چند سال پیش آهنگ « چرا رفتی » آقای همایون شجریان را با صدای کودکانه اش خواند و مهدی پاکدل آن را در صفحه اینستاگرامش گذاشت که به سرعت در شبکه های اجتماعی پخش شد

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
فعالیت بازیگری امیررضا دلاوری
بازیگری را در دوران دبیرستان با شرکت در تئاترهای مدرسه شروع کرد و اواخر 73 توسط یکی از دوستانش به تئاتر شهر معرفی شد تا نمایشی را به اسم العشق به قوت العشقبرای آموزش و پرورش منطقه 10 کار کند اما این نمایش در بازبینی رد شد و به اجرا نرسید و چند سال بعد اجرا شد که این دفعه امیر رضا در تیم شان نبود.
در همان سال 74 بود که اولین کار تصویری اش را انجام داد که در واقع یک کلیپ موسیقی ساخته مسعود آب پرور بود و از طریق ایشان به دفاتر دیگر معرفی شد و بالاخره کار خود را با سریال مهر خوبان و ترور شروع کرد.
وی تاکنون در سریالهایی از جمله مهر خوبان، ترور ، شن های کف رودخانه ، قلب یخی ، بگذار آفتاب بر آید ، آبی مثل دریا ، آهوی ماه نهم ، پایان نمایش ، ماچند نفر ، بیداری ، یادداشت های یک زن خانه دار و به تازگی در سریال پریا در نقش علیرضا به ایفای نقش پرداخته است.

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
امیررضا دلاوری در سینما
چ 1392

فردا 1392

روز روشن 1391

خودزنی 1390

مهتاب روی سکو 1389

مخمصه 1386

نفوذی 1387

سایاب 1386

جنایت 1382

عاشق مترسک 1382

متولد ماه مهر 1378

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
سریال های تلویزیونی امیررضا دلاوری
پریا 1395

یادداشت های زن خانه دار1394

زخم 1393

بیدار باش 1391

هوش سیاه 1389

ساختمان 85 1389

قلب یخی 1389

عملیات 125 1386

کاراگاه علوی 1386

بیداری 1386

ما چند نفر 1385

پایان نمایش 1384

مختار نامه 1383

آهوی ماه نهم 1383

آبی مثل دریا 1381

شب مهتابی نادر 1380

بگذار آفتاب برآید 1377

مهرخوبان 1374

ترور

فروغ بی پایان

شن ها روی کف رودخانه

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
تله فیلم های دلاوری
سوپ تلخ 1387

قهرمان 1387

عزیزی که ناپدید شد 1388

مرگ شاعر 1388

"انتخاب سیاوش 1388

آنجا که زاده شدم 1393

آینه ای در غبار 1389

مرخصی 1391

دنده معکوس 1391

فقط بیست 1389

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
جوایز امیررضا دلاوری
دریافت جایزه اول بازیگری برای نمایش «شب مهتابی «از جشنواره دفاع مقدس و دریافت دیپلم افتخار برای نمایش خیابانی» فجر» علاوه بر این ها سه کلیپ موسیقی به نام های مثنوی شهادت، مسافر و کاری از مجید اخشابی که به خاطرش جایزه گرفت.

بالا پایین