هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
خبریانریکه: بازی با لیون سخت بود اما شخصیتمان را نشان دادیم
لوئیس انریکه در پی برتری 3 بر 2 شب گذشته (یکشنبه) شاگردانش در خانه لیون در هفته بیستوسوم لوشامپیونه فرانسه گفت: بازی سخت و چالشبرانگیزی بود. لحظات پرفشاری وجود داشت و لحظاتی هم بود که ما بر بازی کنترل داشتیم اما فکر میکنم تیم شخصیت خود را نشان داد و از نتیجه کسب شده راضی هستیم.
سرمربی پاریسنژرمن تصریح کرد: هر بازی فرصتی برای رشد و پیشرفت است. در این بازی ما مجبور بودیم بنا به شرایط، در دقایق پایانی به دفاع کردن بپردازیم؛ چیزی که من دوست ندارم اما در عین حال این هم نمای دیگری از شخصیت تیم بود و من خوشحال هستم.
طبق گزارش نشریه اکیپ فرانسه؛ شکایت مهاجم حاضر رئال مادرید از پاریسیها به دلیل نپرداختن مطالبات او، این باشگاه را در معرض مجازاتی سنگین از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) قرار داده است.
امباپه مدعی است که PSG، 55 میلیون یورویی که دو سال پیش به عنوان پاداش تمدید قرارداد به او وعده داده بود را نپرداخته و گویا در این پرونده هم حق با اوست و مالکان قطری PSG که از ستاره فرانسوی به خاطر ترک آنها و پیوستن به رئال مادرید کینه به دل گرفتهاند، در مظان اتهام قرار دارند.