جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری انریکه: بازی با لیون سخت بود اما شخصیت‌مان را نشان دادیم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط Atilla با نام انریکه: بازی با لیون سخت بود اما شخصیت‌مان را نشان دادیم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 100 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع انریکه: بازی با لیون سخت بود اما شخصیت‌مان را نشان دادیم
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
1000045081.jpg
سرمربی پاری‌سن‌ژرمن به پیروزی شاگردانش در خانه لیون در لیگ یک فرانسه واکنش نشان داد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
لوئیس انریکه در پی برتری 3 بر 2 شب گذشته (یکشنبه) شاگردانش در خانه لیون در هفته بیست‌وسوم لوشامپیونه فرانسه گفت: بازی سخت و چالش‌برانگیزی بود. لحظات پرفشاری وجود داشت و لحظاتی هم بود که ما بر بازی کنترل داشتیم اما فکر می‌کنم تیم شخصیت خود را نشان داد و از نتیجه کسب شده راضی هستیم.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
سرمربی پاری‌سن‌ژرمن تصریح کرد: هر بازی فرصتی برای رشد و پیشرفت است. در این بازی ما مجبور بودیم بنا به شرایط، در دقایق پایانی به دفاع کردن بپردازیم؛ چیزی که من دوست ندارم اما در عین حال این هم نمای دیگری از شخصیت تیم بود و من خوشحال هستم.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
طبق گزارش نشریه اکیپ فرانسه؛ شکایت مهاجم حاضر رئال مادرید از پاریسی‌ها به دلیل نپرداختن مطالبات او، این باشگاه را در معرض مجازاتی سنگین از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) قرار داده است.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
امباپه مدعی است که PSG، 55 میلیون یورویی که دو سال پیش به عنوان پاداش تمدید قرارداد به او وعده داده بود را نپرداخته و گویا در این پرونده هم حق با اوست و مالکان قطری PSG که از ستاره فرانسوی به خاطر ترک‌ آنها و پیوستن به رئال مادرید کینه به دل گرفته‌اند، در مظان اتهام قرار دارند.

بالا پایین