جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا «مورچه» توصیف نویسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASAL. با نام انشا «مورچه» توصیف نویسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 152 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا «مورچه» توصیف نویسی
نویسنده موضوع ASAL.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASAL.
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,176
13,009
مدال‌ها
4
#دیدن_مورچه_ای_که_باری_را_می_کشد.
روزی در حیاط خانه مان نشسته بودم ٬ که ناگهان نگاهم به مورچه های کوچکی افتاد که باری را حمل میکردند. به آنها نزدیک تر شدم و با دقت به مورچه ها نگاه کردم و پس از مدتی شگفت زده شدم!
خداوندا! مگر می شود که مورچه ای که تمام جسه اش به اندازه یک بند انگشت است ٬ باری که چندین برابر جرم خودش است خیلی راحت و بدون ذره ای خستگی بلند کند!
آن چند مورچه کوچک ٬ پشت سر هم به سویی حرکت میکردند و من نیز همراهشان میرفتم تا اینکه مورچه ها به حفره ای که انجا منزلشان بود رسیدند و آن بار ها را به صورت خیلی منظم و زیبا کنار هم چیدند.
آنجا بود که خیلی بیشتر به عظمت و قدرت خداوند یکتا پی بردم که آفرینش مورچه ای کوچک را طوری با دقت انجام داده است ٬ که بتواند باری چند برابر وزن خود را حمل کند.

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,176
13,009
مدال‌ها
4
زندگی پر از مصیبت است و همواره انسان در تکاپوست تا این مسیر سخت را برای گذراندن زندگی طی کند. حیوانات نیز این سختی هاذو مصیبت ها را طی می کنند یکی از این حیوانات مورچه است.
مورچه موجودی اجتماعی است که در اعماق زمین به صورت جمعی زندگی می کند. آن ها همیشه غذای خود را با سختی بسیاری پیدا می کنند در فصل گرم در حال جمع آوری غذا برای فصل سرد هستند و بلعکس. مورچه ها همیشه باری بیشتر از اندازه توان خود را حمل می کنند. هر گاه مورچه ای را با بار زیاد می بینیم یاد این سخن زیبا می افتم که می گوید: میازار موری که دانه کش است
که جان دارد و جان شیرین خوش است

مورچه ها در تمام طول زندگی خود سختی‌های زیادی می کشند، بارها غذایشان می افتد و دوباره تلاش می کنند. انگار از این مسیر زندگی خسته و کوفته نمی شوند. آن ها همیشه امیدوارند هر چند راهی که برای رسیدن به لانه یا غذا طی می کنند سخت باشد باز هم باتلاش و صبر بسیار ادامه می دهند و به آسانی دست نمی کشند. مورچه ها همواره با کمک شاخک های خود با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند آن ها به صورت اجتماعی و گروهی زندگی می کنند و در بین آن ها تقسیم کار وجود دارد. مورچه ها همواره از لانه ی خود، از غذای خود و از هم دیگر مراقبت و محافظت می کنند. مورچه ها یکی از شگفت انگیزترین و عجیب‌ترین موجودات هستند که درس های بزرگی می دهند. هرگاه مورچه ای را می بینم اوج عظمت خلقت خداوند به یادم می آید که چه نظم و قدرتی در مورچه نهاده است. این موجود علاوه بر تلاش برای بقای خود، برای بقای دیگر هم نوعانش نیز تلاش می کند. در قرآن به مورچه با نام نمل اشاره شده است. بعضی از مورچه ها گوشت خوار و بعضی گیاه خوار هستند. مورچه ها بینی ندارند، ولی حس بویایی قوی دارند. بیاییم همواره به این حیوان زیبا و کوشا احترام بگذاریم و در صدد آزار او برنیاییم.

مورچه ها با باری که می کشند به ما درس تلاش و پیشکار و صبر را یادآوری می کنند. آن ها در همه لحظات زندگی کار می کنند و از تلاش دست نمی کشند، آن ها درس های بزرگی به آدم‌ها می‌دهند.

بالا پایین