جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا با موضوع خدا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا با موضوع خدا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,091 بازدید, 22 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا با موضوع خدا
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
انسان یک موجودی است که هر چه قدر از مال و ثروت دنیا را داشته باشد باز به دنبال جمع اوری آن است و از مال اندوزی سیر نمیشود .

هر ک.س بنا به شرایط ومحیطی که در ان زندگی میکند از خداوند خواسته ای دارد افرادی که به ظاهر هر چیزی می نگرند.

خواسته های سطحی و زود گذری دارند به همین خاطر فورا از دنیا خسته میشوند .

ولی افراد با تجربه و پخته از خدا چیزی نمی خواهند اگر هم بخواهند بر حسب تجربه شان چیزی را میخواهند که

نه تنها برای خود بلکه برای دیگران منفعت هم جسمی وهم معنوی داشته باشد.

اما من ناقابل اگر بدانم ارزشی در مقابل خداوند یکتا و فنا ناپذیر دارم و خواسته ام مورد مقبول خداوند قرار میگیرد .

حتما چیزی را میخواهم که واقعا به آن محتاجم و آن تن سالمی است که هر کسی لیاقت داشتن آن و نگهداری از آن را ندارم .

پس اگر خداوند این تن سالم را به من داده است من نباید به خاطر مادیات ظاهری دنیا که نابود شدنی است ناشکری و نا سپاسی بکنم .

و قدر آن را ندانم خداوند برای هر کسی به اقتضای شرایطش موقعیتی را قرار داده چون حکمتش را درآن دیده

همان طور که در قرآن کریم آمده است او دانا به همه امور است پس باید راضی به رضای او باشیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
من خدا را خیلی دوست دارم. یکی از کارهای مهم خدا ساختن آدمها است.

او آنها را می‌سازد تا به جای آنهایی که می‌میرند بگذارد تا به اندازه کافی آدم باشد تا از پس کارهای روی زمین بر بیایند.

او آدم بزرگ نمی‌سازد، فقط بچه می‌سازد. فکر کنم چون بچه‌ها کوچکترند و ساختنشان آسانتر است.

و این طوری او مجبور نیست وقت با ارزشش را تلف کند تا به آنها راه رفتن و حرف زدن یاد بدهد.

و می‌تواند این کار را به عهده پدر و مادرها بگذارد. و فکر کنم تا حالا که خوب جواب داده.

دومین کار مهم خدا گوش دادن به دعاهاست و این یکی خیلی کار زیادی میبره چون بعضی از مردم حتی غیر از وقت گرفتاری و مشکل هم دعا می‌کنند.

حتی پدربزرگ و مادربزرگ بعد از خوردن غذا دعا می‌کنند. البته غیر از عصرانه‌ها.
خدا اصلاً وقت ندارد که به رادیو گوش دهد یا تلویزیون تماشا کند.

چون خدا همه چیز را می‌شنود باید خیلی صدا توی گوشش باشد مگر اینکه یه فکری برای کم کردن صداشون کرده باشه.

چونکه خدا همه چیز را می‌شنود و می‌بیند و همه جا هست، باعث میشه خیلی مشغول باشه.

پس شما نباید برید و وقتش رو با خواستن چیزهایی که اصلا مهم نیستند بگیرید

یا برید سراغ پدر و مادرها ازشون چیزهایی بخواید که گفتن نمی‌تونید داشته باشید.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
چه نام زیبایی است خدا! خدایی که آفرینش تمامی چیزها به میل وخواسته ی اوست، عظیم است و بی همتا
میدانی تمامی انسان ها خدا نمی خوانند مگر اینکه به کمک و توانایی او نیاز داشته باشند.

بعضی وقت ها برایشان مشکلی پیش می آید می گویند سرنوشت است.

اما سرنوشت این است که در چه خانواده ایی به دنیا می آیی فقیر یا ثروتمند، نامت چیست و چه دین و مذهبی داری وبقیه راه به افکار وکارهایی که انجام میدهی.

حتی خدا به تمامی انسان ها به یک اندازه توجه می کند اما گاهی انسان ها با بی دقتی یا سهل انگاری یا حتی از سر نادانی دچار حادثه میشوند.

در حقیقت این افراد با اشتباهات یا گناهانی که مرتکب میشوند خودشان را از حفاظت خداوند محروم می کنند .

و اگر خدا کمی آنها را امتحان کند می گویند: خدایا یه سوال بقیه باهات نسبتی دارن؟

خدا با ماست هر کجا که باشیم حتی خدا، در عشق بوسه ی مادر است خدا، درگرمی آغوش پدر است.

خدا همه جا هست حتی دور تر از دورترین ستاره های آسمان ها

خدایی که تمامی موجودات را آفرید، خم شو تا ببینی مورچه ای به آن کوچکی چگونه دانه ای بر پشت دارد آن را به سوی لانه اش می برد .

یا به پشت حشره نگاه کن که مثل جواهر می درخشد این همه را خدا آفریده است.

می دانی خدا به ما امید، آروز رویا ها را می دهد تا با آن ها زندگی را بهتر وزیبا تر ببینیم وبرای ادامه ی آن تلاش وکوشش کنیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
سعی می کنم یادم بماند که همیشه و همه جا کارهایم را با نام خدا شروع کنم،

وقتی نام خدا را قبل از شروع هر کاری می گویم احساس می کنم خداوند یارم شده و اینگونه کارهایم درست پیش می رود.

مادرم همیشه با خدا حرف می زند، او می گوید بهترین دوست ما خداست، او در وقت نماز در تاریکی شب و صبح های زود می گوید:”خدایا ما را ببخش”.

او هر روز صدها بار می گوید:خدایا ما را ببخش. وقتی فکر کردم فهمیدم با این همه نعمتی که خدا به ما داده است

و ما از خیلی هایش به درستی استفاده نمی کنیم و خیلی از رفتارهای ما اشتباه است اگر روزی صد بار هم بگوییم خدایا ما را ببخش شاید کم هم باشد.

خدا می خواهد ما مثل او شویم تا جهان مان را پر از زیبایی و مهربانی کنیم، خورشید خدا با مهربانی می تابد،

آسمان با مهربانی برای ما باران می فرستد، گل ها با زیبایی به ما لبخند می زنند انگار همه دنیا می خواهد مثل خدا باشد پس چرا من مثل خدا نباشم؟!

من هم سعی می کنم همه را دوست داشته باشم و با همه مهربان باشم، با ادب باشم

و در مشکلات و سختی ها به خانواده و دوستانم کمک کنم و فرزند عالی و دوست خوبی باشم

و سعی می کنم مثل همه آفریده های خدا وظیفه ام را انجام دهم.

اگر خورشید امروز هوس می کرد که نتابد یا ماه امشب روشن نمی شد چه اتفاقی می افتاد؟
چقدر خدا ما را دوست دارد که با وجود این همه اشتباه ما را می بخشد.

خوب بودن سخت نیست فقط باید حواسمان به شیطان باشد و خدا خودش کمکمان می کند.

او بهترین حافظ و مهربان ترین مهربانان است.

امروز صبح موقع اذان من هم با همه عالم شروع به عبادت خداوند کردم و احساس می کنم حالا همه موجوداتی که خداوند آفریده است را دوست دارم.

احساس می کنم من هم مثل خدا شده ام!

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
خدا رو توی زندگیت باور کن تا ببینیش.

بعضیا میگن خدایی که دیده نمیشه و خدایی که خودش رو نشون نمیده به چه دردی میخوره و کجای زندگی ماست؟

مسئله اینه که خدا توی قلب ماست و دیده نمیشه اما باور میشه،

وقتی که خدا رو باور کنی اون موقع میتونی رد پاش رو توی قسمت های مختلف زندگیت ببینی،

اون موقع میتونی موقعیت هایی از زندگیت رو ببینی که اگه خدا در اونها نقش نداشت قطعا تو شکست میخوردی

و در همون موقعیت ها طعم خوش زندگیت به پایان میرسید.

بعضی ها به دنبال اینن که خدا رو با چشم سر ببینن و حرفش رو با گوش سر بشنون اما نکته ای که هست اینه که خدا با این ها دیده و شنیده نمیشه،

خدا با چشم دل دیده میشه و صداش با گوش دل شنیده میشه.
هر وقت تونستی خدا رو در قلب باور کنی، یعنی با چشم دل اون رو دیدی و با گوش دل صداش رو شنیدی.

چقد خوبه که ما آدما دستمون رو به سمت کسی به غیر از خدا دراز نکنیم.

خالق تموم کسایی که ما توی ذهنمون داریم تا برای کمک به سمتشون بریم کیه؟ خداست!

این خدا خالق من و تو هم هست پس چرا وقتی که میتونیم دست مون رو به سمت خدا دراز کنیم تا اون دستمون رو بگیره،

دستمون رو به سمت بنده خدا دراز می کنیم؟

این مسئله ای هست که باید توی ذهنمون حلش کنیم.

تا وقتی که دستمون رو به سمت غیر دراز کنیم، ارزشمون رو کمتر و کمتر میکنیم و ممکنه حتی پاسخی هم نگیریم اما وقتی که دستمون رو به سمت خدا دراز می کنیم،

نه تنها ارزش مون از قبل بیشتر میشه بلکه پاسخی هم که قراره از اون بگیریم حتمی هست

و خدا حتما پاسخی به ما میده تا به واسطه اون بتونیم چالشی که در اون گرفتار شدیم رو برطرف کرده و از بین ببریم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

موضوع انشا نماز​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
متن انشا

کم کم موذن اذان عشق را در گوش آسمان زمزمه می کند.

چه زیباست ندای الله اکبر !!!

چه زیباست ندایی که عظمت حق را بر دلم می نشاند !! و وسوسه های شیطان را از دلم می رهاند خویشتن را برای نماز آماده می کنم. بانگ الله اکبر که سر می دهد ستون قلبم از بزرگی یاد خدا می لرزد و ندایی از درون مرا می خواند« الا بذکر الله تظمئین القلوب» و می گوی که باید خوشتن را برای نماز آماده سازم .

نماز!

آری واژه ی نماز که می شنوم پیمانه وجودم از لطف و رحمت حق لبریز می شود و غنچه های وصل در باب وجودم شکوفا می شود. چرا که پیام معنوی و عرفانی نماز ایجاد مشق در سالکان و عارفان و عاشقان است، نماز میقات عابدان و نور دیده ی اهل یقین است. نماز چشمه جوشان و زلال توحید و معرفت است و نماز وسیله ی عروج انسان به معراج است نماز نردبان ترقی انسان و کلاس خداشناسی و وسیله ی کمال انسان است .

وقتی به نماز می ایستم با شنیدن گل امید همچون خنده ای بر جانم می نشیند و با شنیدن گناهانم بریم تداعی می شوند و اشک خوف از چشمانم می بارد پس به نماز بر می خیزم و در میان امید و خوف می ایستم و تکبیره الاحرام می گویم و شمرده قرائت می کنم و به خشوع و خضوع رکوع و سجده می کنم و به اخلاص نماز را تمام می کنم و نمی دانم که نمازم مورد قبول حق تعالی قرار گرفته یا نه!

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
نماز عبادتی است که بر انبیای پیشین نیز واجب بوده است.

در روایات نماز به نور،برهان، چراغ، اصل اسلام،پرچم ایمان،سیمای دین،بهترین اعمال، بهترین وسیله ی توسل،محبوبترین اعمال،نور چشم پیامبر(ص)،اول واجب دین برای انسان،اولین چیزی که باید به تازه مسلمانان آموزش داد،اولین چیزی که در روز قیامت مورد محاسبه قرار می گیرد،آخرین وصیت پیامبر(ص) است،آنچه باید بیشترین همت صرف آن شود،وسیله ی نجات از آتش قیامت،میزان اعمال،باقیات الصالحات توصیف شده است که تمامی این تعبیرات درمتن روایات ائمه اطهار(ع)می باشد. همچنین نماز در قیامت برای سر مؤمن تاج،برای صورتش نور،برای پایش عبور از صراط،برای بهشت کلید و برای خدا رضایت می باشد.

هر ک.س نماز را اقامه کند دین را اقامه کرده و هر ک.س نماز را رها کند دین را رها کرده است.پیامبر اکرم (ص)فرموده اند: «کسی که نماز را عمداً ترک کند از مکتب اسلام خارج است.»شرط عبادت، اخلاص است.عبادتی که خالصانه نباشد مثل لامپی است که برق ندارد.برای بعضی از روز ها نماز مخصوص وبرای امامان معصوم نیز نمازی مخصوص بیان شده است.در موقع نماز خوردن،آشامیدن، به اطراف نگاه کردن،سخن گفتن،باطل کردن وضو،گریه کردن برای مصائب دنیوی و سایر اموری که در رساله مراجع تقلید آمده،نمونه هایی است از اموری که باید نمازگزاری از آنها پرهیز کرد.هرگاه تصمیم بگیریم تمام کمالاتی را که در نماز نهفته است در تمام کار های خود تزریق کنیم،آن وقت تمام کار های ما خیرالعمل خواهد شد.

یکی از شرایط نماز آن است که مکان نماز گزار دچار تزلزل و اضطراب و لغزندگی و شیب تند نباشد.نماز گزار باید احکام نماز را آموزش ببیند و دانستن احکام نماز بر هر مسلمان واجب است.نماز در هیچ شرایطی تعطیل بردار نیست و نمی توان از زیر بار آن شانه خالی کرد، بلکه در هر شرایطی لازم است و باید آن را اقامه کرد.حضرت علی(ع)فرموده اند:«از نماز اوّل وقت نباید غفلت شود، حتّی در میدان جنگ.»هوس ها،جلوه ها،حیله ها و تمام پرتگاه ها در روز جلوه دیگری دارند و لذا اوّل روز و آخر روز باید نماز خوانده شود و برای وسط روز سفارش ویژه آمده است.سفارش به خواندن نماز جمعه و عید شده است.و هر گاه مشکل اضافه ای برای انسان پیش آمد سفارش به نمازبیشتری شده است.

هر انسانی در طول روز به خاطر هدف های مختلفی که دارد،تلاش های گوناگونی می کند،امّا هنگامی که زمان نماز می‌رسد، دل ها به یک سو متمایل گشته و متمرکز می شوند.اسلام،نماز را هدیه ای ارزشمند برای زندگان و مردگان قرار داده است،چنانکه خود نماز یک هدیه الهی است که خداوند به بشر عطا کرده تا از این طریق انسان با او گفتگو کند.حتّی انسان می تواند نماز بخواند و ثواب آن را به افرادی که مورد نظرش هستند،هدیه کند.نماز تا آخرین نفس همراه انسان است.هر یک از دستورات اسلامی ممکن است به دلیلی تعطیل شود.تنها عبادتی که بر همه افراد جامعه ازجمله مرد و زن،فقیرو غنی،سالم و بیمار واجب است،نماز است که تا لحظه مرگ حتّی یک روز تعطیل شدنی نیست.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
مقدمه :

با نام خداوند مهربان قلم را در دست میگیرم تا در مورد نماز برای شما انشا بنویسم …

به راستی نماز چیست؟

متن انشا :

نماز اتصال با بی نهایت است. و تمرکز قوای دماغی است و همه ی آسمانها و زمین و همه جا را که خدا در آنجاست و جایی نیست که خدا نباشد و این راه طولانی را در نماز پیمودن معراج است. و این که نماز تمرین است تا در جهان دیگر پذیرفته شویم ؛ یعنی اگر قبول نشود ، سایر اعمال نیز پذیرفته نیستند ، همانگونه که اگر مکیدن نباشد سایر پیامدهای آن نیستند.

خداوند نماز را برای تصفیه و تکمیل روح مقرر فرموده تا توحید عملی را از بنده اش مشاهده کند،سپس بدن عنصری را مطیع و منقاد روح قرار داده و سایر اعمال و نیز سایر عبادات را ( همچون روزه ، خمس ، ذکات ، حج ، جهاد ،امر به معروف ، نهی از منکر و …) به امور مادی و بدن عنصری مرتبط ساخته تا تحت فرمان روح انجام وظیفه کند و نیز ترقی وتکامل روح را در برگزاری نماز منحصر نموده سپس سایر عبادات را دائر مدار نماز دانسته که اگر بنده اش نماز خواند و آن نمازش قبول درگاه حق تعالی واقع شد سایر عبادات و اعمال نیک او پذیرفته می شود و چنانچه نماز نخواند یا نمازش مورد قبول واقع نشود ، سایر اعمالش نیز پذیرفته نخواهد شد.

نماز نوعی هنرنمایی الهی است. که خداوند تمام ارزش ها را به نحوی در آن قرار داده است. مثل این چند مورد زیر:

یاد خدا یک ارزش است و تنها وسیله آرام بخش دل هاست و نماز بالاترین کرده هاستدر نماز رو به سوی کعبه می ایستیم، در حج به زیارت کعبه موفق می شویم.در زکات مال انسان پاکیزه می شود، در نماز قلب اونتیجه گیری:

انشای خود را با این حدیث از امام علی علیه السلام جمع بندی میکنم که فرمود

هنگامی که مرد به نماز بر می خیزد شیطان می آید به نظر حسرت به او نگاه می کند

زیرا می بیند که رحمت خدا او را فرا گرفته است. (حضرت علی ع)

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
مقدمه :

به نام آن خدایی که نام او راحت روح است وپیغام او مفتاح الفتوح

وسلام او در وقت صباح مومنان را صبوح است

وذکر او مرحم دل مجروح است ومهر اوبلا نشینان را کشتی نوح است.

انشای خود را آغاز میکنم.

متن انشا :

خدایا چه یافت آن که تو را گم کرد وچه گم کرد آن که تورا یافت. زندگی بی یاد خدا تاریک است وانسان بدون تکیه گاه هراسان. هرکس در دنیا به چیزی دل می بنددوامیدوار می شود وتکیه میکند اما خدا شناسان ویکتا پرستان دل به خدا میبندند واورا که تکیه گاهی پر توان است الهام بخش خویش قرار میدهند.انسان برای اینکه بتواند به زندگی ادامه دهد، نیاز به آب وغذا وکلسیم و….دارد.

ولی انسانها برای اینکه روحشان نیز بتواند به زندگی ادامه دهد نیازمند چیزهایی هستند وآن چیزها ویا بهتر بگویم آن چیز یاد خداست که می تواند به انسان آرامش خاطر دهد.وهمان طور که در قرآن نیز اشاره شده است الا بذکرالله تطمئن القلوب با یاد خدا دلها آرام گیرد. و این امر زمانی می تواند به خوبی جواب دهد که کشتی روح انسان در دریای متلاطم وخروشان زندگی در حال متلاشی شدن است . وفقط خداو یاد خداست که می تواند ادمی را از غرق شدن ونابودی ونا امیدی نجات دهد وبه او آرامش خاطر دهد .

در واقع یاد خدا ویا همان نماز ریسمانی است که آدمی را به اوج آسمانها میبرد وانسان را به خدا نزدیکتر میکند وارامشی عجیب در روح وروان او به وجود می اورد وبه غیر از این نکته نماز عبادتی است که امامان معصوم ما وپیامبر(ص) به آن بسیار سفارش کرده اند وقبولی کارهای خوب انسان را در قبولی نماز او خوانده اند وهمچنین بیان کرده اند که در روز قیامت به اولین چیزی که رسیدگی میشود نماز است .

پیامبر (ص) پس با این همه تاکید ها باید دانست که نماز پناه بی پناهان ، راز ونیاز صالحان ، سنگر دردمندان ، گلستان روح افزای عاشقان، وعبادت مخصوصی است که برای پرستش خدا وراز ونیاز با او همچنین سرود پاکی ویکتا پرستی وتوحید است .انسان باید در همه ی دوران ها به یاد خدا باشد واز خدا وند یاد کند همان گونه که خداوند عزوجل همیشه ودر همه حال به یاد ماست واز ما غافل نمی شود و این یاد او فایده های دارد که اصلی ترین آن این است که با یک تیر چند نشان زده ایم . اول این که به آرامش رسیده ایم ، دوم به فرموده ی مولا علی نماز گناهان را مانند ریزش برگ درختان فرو میریزد و….

مخلوقات باید بداند
که نباید در چنین کار بزرگی سستی کنند واز آن چیزی بکاهند زیرا انسان تا جوان وشاداب است مانند درختی تازه است که شکوفه داده ولی وقتی پیر شد ، می شود همان درخت در فصل زمستان که دیگر نه شکوفه ای دارد ونه برگی وچوب خشکی است که هیچ جلوه وزیبایی ندارد. به قول خواجه عبدالله انصاری: در جوانی مستی ، در پیری سستی پس کی خدا پرستی؟ همچنین باید توجه داشت که یاد خدا ونماز مانند اسلحه ای کوبنده عمل میکند که خصم انسان را از ریشه نابود میکند وهمچنین پایه دین نبوی پیامبر اسلام نیز همین نماز است.

**ارزنده ترین گوهر مقصود نماز است **زیبنده ترین هدیه به معبود نماز است**

**کوبنده ترین اسلحه ی مکتب توحید** کز ریشه کند خصم تو نابود نماز است**

**گفتم به خدا پایه ی دین نبوی چیست** فریاد بر اورد وبفرمود نماز است**

نتیجه گیری:

به راستی که چه زیباست نماز وزیبا تر از آن این است که مایه ی آرامش روح وروان میشود وانسان را به آرامش عجیب میرساند .وبیهوده نیست که امام سجاد (ع) می فرمایند : خدایا من در دنیا چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری وان این است که من چون تویی دارم وتوچون خودی را نداری. راستی این جمله یعنی چه ؟یعنی اینکه خدا را داشتن وبه واسطه ی نماز یاد او کردن ودل را تسکین دادن وررا به آرامش رساندن. پسای انسان ها همیشه به یاد خدا باشید وزندگی خود را وقف رسیدن او کنید زیرا امامان ما نیز این گونه بودند واین گونه زندگی می کردند.

بالا پایین