- Apr
- 5,410
- 6,423
- مدالها
- 12
داستان کوتاه در مورد تغذیه سالم
مدت ها پیش برای من اتفاقی رخ داد که بعد از اون اتفاق تصمیم گرفتم همیشه از تغذیه های سالم استفاده کنم و تحت هیچ شرایطی با رد شدن از هر خیابونی به خاطر بوی فست فودی ها به سراغ اونها نرم.در راه برگشت از بازار به سمت خونه بودم و از خیابون نسبتا شلوغی رد می شدم که با بوی فست فودی سر خیابون روبرو شدم. نگاهی به داخل فست فودی کردم و یک لحظه ساندویچ های سوسیس و کالباس و نوشابه های رنگارنگ را دیدم و بعدش نتونستم خودمو کنترل کنم سریع وارد شدم و برای خودم ساندویچ و نوشابه و تنقلات دیگه ی رو سفارش دادم. تا جایی که می تونستم خوردم و ناگفته نماند اینقدر غذا خورده بودم که بقیه راه رو به سختی تا خونه رسیدم.
ساعتی از خوردن غذاهای فست و فودیم نگذشته بود که با دل درد و دل پیچه ی شدید روبرو شدم.کمی منتظر موندم و از عرقیجات برای رفع دل پیچه استفاده کردم ولی در نهایت مجبور شدم به بیمارستان برم و بخاطر مسمومیت به تجویز پزشک دارو مصرف کنم. از اون روز به بعد چون واقعا شب سختی رو پشت سر گذاشته بودم تصمیم گرفتم در مصرف فست فود زیاده روی نکنم و تاجایی که امکان داره از غذاهای سالم خونگی با دستپخت خوشمزه مادرم استفاده کنم.