جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی انواع دسر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط mohii با نام انواع دسر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 221 بازدید, 2 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع انواع دسر
نویسنده موضوع mohii
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mohii
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
🔴پان اسپانیا
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ)
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه . 60608D58-87B9-4F79-806B-811D0C28E94B.jpeg

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
🌸🌸ژله_آجیلى

مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تانیمبند شود اجیل یا غنچه گل محمدی روی ان گذاشته و یک قاشق ژله روی ان ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را میریزیم😍
🎀 🌸 🎀
A05E5008-6D68-4EF2-BAF5-7500E9AA8017.jpeg

موضوع نویسنده

mohii

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
ایده خوشمزه 😋🍫
شکلات رو با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید یک ورق روغنی روی سینی بزارید و قالب شیرینی نخودی رو روی ورق بذارید و شکلات اب شده رو داخل قالب ها بریزید وقتی سفت شد قالب رو جدا کنید 😍
🎀 🌸 🎀
E53B0FF8-7E54-4DA7-A239-8C3D7C81D837.jpeg

بالا پایین