سایر موارد بالینی در گسترهٔ تشخیصی سنرم گیلن باره قرار میگیرد. به عنوان مثال، «انسفالیت ساقهمغزی بیکرستف» (BBE) بخشی از انواع بیماری است که امروزه از زیرشاخههای سندرم میلر فیشر محسوب میشوند، (سندرم آنتیبادی آنتیGQ1b) و همچنین «پُرخوابی آتاکسیک حاد» که در آن هماهنگی عضلانی از بین میرود و خوابآلودگی وجود دارد، اما ضعف عضلانی موجود نیست. در «انسفالیت ساقهمغزی بیکرستف» افتالموپلژی (فلج عضلات چشم)، آتاکسی، اختلالات سطح هوشیاری وجود دارد و ممکن است با کاهش یا فقدان رفلکسهای تاندونی و علامت بابنسکی همراه باشد. روند این بیماری منوفازیک است اما اپیزودهای راجعه هم در آن گزارش شدهاست. اختلالات تصویری ساقه مغز در امآرآی ۱۱٪ از مبتلایان دیده میشود.
اینکه آیا «ازدست رفتن حاد حس» به صورت منفرد و مجرد در بدن، نوعی از بیماری گیلن باره هست یا خیر، هنوز مورد بحث است. این یافتهٔ بالینی در مقایسه با خودِ گیلن باره (که در آن ضعف عضلانی بدون هیچگونه اختلال حسی وجود دارد) بسیار نادر است.
در ۹۰ درصد موارد احتمال بهبودی بیمار وجود دارد.
تشخیص:
آزمایش دقیق و قطعی برای تشخیص گیلن باره وجود ندارد اما تشخیص براساس علایم از جمله ضعف ماهیچهها و ناتوانی در راه رفتن، آزمایشات و تاریخچهٔ بیماری شما صورت میگیرد. پزشک یا پرستار از شما دربارهٔ علایم و نشانهها میپرسد و شما را معاینه میکند.
آزمایشاتی که برای شما انجام میشود شامل:
- نوار عصب و عضله
- گرفتن آب کمر از کانال نخاعی
بروز:
- بروز نشانگان گیلن باره بین ۶/۱–۲/۱ مورد در ۱۰۰ هزار نفر است.
- انواع خانوادگی گزارش شدهاست.
- ارتباط قوی با HLA ندارد.