هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
🔸اگر مردم یاد بگیرند مانند بچهای که بعد از هر بار زمین خوردن با دوچرخه دوباره بلند میشود و سعی میکند دوچرخهسواری را یاد بگیرد، از شکستهای خود درس بگیرند، افقهای روشن جدیدی برایشان آشکار خواهد شد...
دو چیز در موفقیت من تاثیر به سزایی داشت، اول پشتکار بسیار زیادی که داشتم، و دوم مادرم که همیشه با شوق فراوانی من را نابغه صدا میزد؛ به طوری که با تمام وجود باورم شده بود نابغه هستم!
🔸خیلی از مواقع شکست، راهکارهای جدید را به شما نمایان میکند.همیشه شکست به معنی نابودی نیست.
شکست در حقیقت دستیابی به راهکارهای عدم موفقیت است. بسیاری از افراد موفق جامعه امروزی در گذشته خود حداقل سه الی چند بار دچار حوادث سنگینی شدهاند.
✔️ حتی گاهی تمام دارایی خود را از دست دادهاند. با این حال هرگز از ادامه مسیر ناامید نشدهاند. آنها شکست را درگاهی برای دستیابی به موفقیت نهایی مینامند.
شما هر روز میتوانید بی تفاوت باشید
و سرنوشتتان را به دست باد بسپارید یا زندگی خود را نیرومندانه در جهت رویاهاتون پیش ببرید.
«این یک نمایش موقتی نیست،
بلکه زندگی شماست.»
یا شما از فرصت زندگی خود نهایت استفاده را میبرید یا با این افسوس که چرا انتخابهای متفاوتی انجام ندادید، به خاک سپرده میشوید.