جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 247 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17

5142748164349705.jpg

معرفی کتاب اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟​

این‌بار در کتاب اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟ رنگین‌کمان مهربان به سراغ شما خواهد آمد تا خوانندگان کوچک خود را با یکی از مهم‌ترین احساسات انسان‌ها، یعنی «شجاعت» آشنا کند. مؤسسه‌ی دی کی انگلستان، ناشر کتاب‌های آموزشی برای کودکان، در این قسمت نیز نقاشی‌های رنگارنگ و ترانه‌های شیرین زیادی برای مخاطبان خود تدارک دیده است.

درباره‌‌ی کتاب اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟​

شجاعت چیست؟ چه وقت‌هایی احساس شجاعت می‌کنیم؟ اصلاً ترس‌ها از کجا می‌آیند؟ بیایید این‌بار داستان شجاعت را از زبان یکی از شخصیت‌های محبوب مجموعه‌ی اولین احساسات من، یعنی رنگین‌کمان بشنویم. کتاب شجاع بودن یعنی چی؟ (I Feel Brave)، محصول انتشارات دی کی (DK)، قرار است در کنار نکات مفید و آموزنده‌ی خود، ساعات شاد و سرگرمی‌بخشی را برای شما مخاطبان کوچک خود به ارمغان بیاورد.
خوانندگان خردسال این کتاب قرار است تا با کمک تصویر‌گری‌های رنگی و ترانه‌های دلنشین آن، با مفهوم شجاعت آشنایی بیشتری پیدا کنند و همین‌طور بیاموزند که چطور ترس‌های بزرگ خود را پشت‌ِسر بگذارند و یا آن‌ها را کوچک و کوچک‌تر کنند! شخصیت رنگین‌‌کمان در این مسیر همراه شما خواهد بود و در طول این سفر هیجان‌انگیز سؤالات مختلفی درباره‌ی احوالات و عواطف درونی از شما خواهد پرسید، و به این ترتیب آشنایی متفاوتی میان شما و دنیای ذهن و درونتان رقم خواهد زد.

نکته‌ی ویژه در خصوص کتاب شجاع بودن یعنی چی؟ زبان آهنگین و موزون کلمات آن است که ضمن کشش و جذابیت بالای خود برای مخاطبان کودک، به وسعت دایره‌ی واژگان و درک شنیداری آنان نیز کمک ویژه‌ای می‌کند. همچنین رویکرد تعاملی و پرسش‌های متفاوت این کتاب، خواننده را بیش از پیش با موضوع اثر همراه کرده و به تفکر و چالش فکری بیشتری دعوت می‌نماید. این کتاب ارزشمند و پرفایده با ترجمه‌ی مریم اسلامی و شروین جوانبخت به فارسی برگردان شده و با تلاش‌های انتشارات پرتقال، ناشر محبوب کودکان به دست علاقه‌مندان رسیده است. این محصول در سال 2021 به انتشار جهانی درآمده.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب اولین احساسات من: شجاع بودن یعنی چی؟
نویسندهگروه نویسندگان
مترجممریم اسلامی، شروین جوانبخت
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات21
زبانفارسی
شابک978-622-274-456-4
موضوع کتابکتاب شعر کودک

بالا پایین