جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 193 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17

2439229208190139.jpg

معرفی کتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم​

روحی کوچک و بامزه در کتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم مهمان ما شده تا برایمان از دلایل بسیاری از ترس‌هایمان بگوید! مؤسسه‌ی دی کی، ناشر کتاب‌های مصور برای کودکان، در این کتاب شعر خواندنی، به سراغ یکی از مهم‌ترین عواطف و احساسات آدم‌ها یعنی ترس و هراس رفته است. ترانه‌ها و تصویرسازی‌های شاد این کتاب به مخاطبان خردسال کمک می‌کند تا با شناخت احساسات، ارتباط بهتری با دنیای درونی خود و همچنین جهان پیرامون برقرار کنند.

درباره‌‌ی کتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم​

شما در دنیا از چه چیزی بیشتر می‌ترسید؟ تاریکی؟ حیوانات وحشی و عنکبوت‌ها؟ و یا حتی از اشباح و ارواح؟ چطور است کمی با ترس‌هایمان روبه‌رو شویم؟ این‌طور شاید بدانیم خیلی از چیز‌هایی که از آن‌ها می‌ترسیم، آن‌چنان هم بزرگ و وحشتناک نیستند! مؤسسه‌ی دی کی (DK) ناشر کتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم (I Feel Scared) در این سفر جذاب و آموزنده همراه شما خواهد بود. پس هیچ ترسی به دلتان راه ندهید!

ترس نیز مانند دیگر احساسات درونی، یک هیجان طبیعی‌ست که برای هریک از ما گه‌گاهی رخ می‌دهد. درست است که هیچ از آن خوشمان نمی‌آید! ولی باید بدانیم ترس فایده‌های بسیاری هم با خود دارد. با احساس ترس است که انسان‌ در مقابل آسیب‌ها از خود محافظت می‌کند و در برابر خطرات واکنش مناسبی نشان می‌دهد. اما بعضی چیز‌ها نیز در زندگی آن‌قدر‌ها که فکر می‌کنیم ترسناک نیستند! پس با کمک کتاب مامانی من می‌ترسم و همراهی شخصیت بامزه‌ی آن یعنی روح کوچولو بهتر خواهیم توانست احساسات و ترس‌های خود را بازشناسی کنیم و در موارد لازم آن‌ها را تحت کنترل بگیریم.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب اولین احساسات من: مامانی من می‌ترسم
نویسندهگروه نویسندگان
مترجممریم اسلامی، شروین جوانبخت
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات21
زبانفارسی
شابک978-622-274-454-0
موضوع کتابکتاب شعر کودک

بالا پایین