جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی اون هیولای زندگیت که دستی رو محکم گرفته و همه جا همراهته چیه؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه عکس توسط FROSTBITE با نام اون هیولای زندگیت که دستی رو محکم گرفته و همه جا همراهته چیه؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 372 بازدید, 25 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه عکس
نام موضوع اون هیولای زندگیت که دستی رو محکم گرفته و همه جا همراهته چیه؟
نویسنده موضوع FROSTBITE
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *Ballerina*

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,208
41,679
مدال‌ها
3
من هیولای زندگیم همیشه خودم بودم که دست خودمو گرفتم و همه جا بردم اما انگیزه این هیولا از اول این بوده روی پای خودش وایسه و به کسی نیاز نداشته باشه هر وقت به کسی تکیه کردم کم آوردم

ZAHHRA

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,855
12,762
مدال‌ها
5
کتابام و کارکترای رمان خودم...

-RPR-

سطح
4

مدیر تالار ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار ارشد
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
کاربر ممتاز
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
4,243
29,640
مدال‌ها
6
من همیشه هیولای زندگی خودم بودم
چه خوب چه بد...

منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
کاربر ممتاز
Jul
728
16,613
مدال‌ها
3
این روزا من، هر دوتا دستم، توی دست دوتا هیولاست... بعضی وقتا به پاهامم می‌چسبند!
یکیش نشستن غبار پیری و شکستن و تا خوردن قد و قواره پدرها و مادرهامون هست. واقعاً دیدن چین و چروکای هر روزه و تا خوردن قدشون و از همه بدتر ترس از دست دادنشون، مثل موشی از درون می‌جوتم. 👺🖐️
یکی دیگه‌ش، دیدن مسائل سخت اجتماعی و آسیب‌هایی که می‌بینم، دوست‌داشتنی‌ترین افراد زندگیم رو می‌بلعه. 👹🖐️
و اون دوتا که به پاهام می‌چسبند، مدام بهم میگن حالا اگه می‌تونی با وزن ما، محکم وایسا، صاف راه برو. ببینیم تا کی می‌تونی صدای شکستنت رو در نیاری. 🦵😈🦶👿

بالا پایین