جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده [اِی سَهَندیم"ترکی"] اثر«ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ممد صنوبر با نام [اِی سَهَندیم\"ترکی\"] اثر«ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,347 بازدید, 20 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع [اِی سَهَندیم\"ترکی\"] اثر«ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع ممد صنوبر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ممد صنوبر
موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,078
مدال‌ها
2
بیردَنَ حِیرَدی وار جولَر عَجَبدَن چوخ آچپ
قرمز لاله اولوپ نَرجس به خاتَم بیر چخپ

معنی :

و همانا یک حیرت و مات در کوه سهند وجود دارد که به گل های لاله و نرگس می‌توان اشاره کرد که خاتم گل‌ها هستند و به کوه سهند زیبایی بخشیده‌اند.

سوزلَرون نَغمه مَنه چوخدان دانشدون سَن هَله
خشم و غوغا چوخ دانپ یوخدو بجانَ دیل دَنه

معنی :

حرف‌های تو ای‌خدا برای من نغمه‌ای است که در ابتدا گفته بودی و باز‌هم می‌گویی و خشم و غوغای تو برای من بسیار نصیحت بود ولی در وجود من زبانی نیست که آن را بفهمم ( هنوز مانده است که حقیقت را بفهمم )

دیب بجاخدا بیر دَنه دوناز عَجَبدَن جورسَنیر
اوینیرسان اِی آدام جوزدَن جوزَلدَن جیزلَنیر

معنی :

و در اطراف کوه سهند من یک گرازی را دیدم که به صورت مخفیانه و پنهانی در حال بازی کردن بود که به زیبایی کوه سهند ارزانی بخشیده و موجب آن شده که طبیعت آن کوه تجلایی بخشد.

مَن قَدَم قردوم بداغَ چوخ مَناظر جردوم هِی
صَف چخب نَقاشلَر آی چه قَشَهدی یاروم وِی

معنی :

من قدم گذاشتم به این کوه و مناظر زیبایی را دیدم که عین یک صف نقاشی‌هایی که خداوند کشیده است را به نمایش می‌گذارد و من هی می‌گویم که خدایا از این مناظر و نقاشی‌هایی که کشیده‌ای زیاد بده.

مَن دیدیم سوزلَر قالپ وَصفِ سَهَندیم آزد
هِچمین قودرَدَ بیر یوخدو اون و چون نازد

معنی :

من گفتم این منظومه را و به پایان رساندم ولی حرف‌هایی گفتنی هست که وجود جان من نمی‌گذارد که بگویم یعنی هنوز اسراری هست که بشر هنوز نیافته از کوه سهند و هیچ کدام قدرتی ندارد که آن‌را بیابد و کم گفتن من بخاطر عقل ضعیفم هستند و کوه سهند به قدری ناز هست که خداوند آن را به بهترین شکل نقاشی کرده است.

*پایان*​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین