جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی اگر یه مداد و یک پاکن داشتی، چه چیزی رو به دنیا اضافه و چی رو کم می کردی؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط •Kiana• با نام اگر یه مداد و یک پاکن داشتی، چه چیزی رو به دنیا اضافه و چی رو کم می کردی؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 594 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع اگر یه مداد و یک پاکن داشتی، چه چیزی رو به دنیا اضافه و چی رو کم می کردی؟
نویسنده موضوع •Kiana•
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین

گیان

سطح
2

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
فعال انجمن
Oct
2,773
30,363
مدال‌ها
3
خ*یانت و کرونا و فقرو حذف میکردم.
پول فراوون واسه همه‌ی مردم روی زمین رو اضافه میکردم. جادو رو هم اضافه میکردم

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,476
37,997
مدال‌ها
5
من کرونا و معلم هنرمون رو پاک میکردم و ماشین زمان اضافه میکردم
من اشتباهی که برای مملکتمون کردند رو پاک می کنم و دوباره از اول یک سرنوشت بهتر برای سرزمینم می نوشتم😢💜

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
زود قضاوت کردن و پاک میکردم...
ساده زندگی کردن و واسه همه اضافه میکردم...

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,195
مدال‌ها
10
غمگین بودن، اشک ریختن، مشغولی ذهن و حال بد پاک می‌کردم.
شاد بودن، لبخند زدن، آرامش ذهنی و سلامتی اضافه می‌کردم.

بالا پایین