جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی اگه ۲۴ ساعت معاون انجمن بودید چیکار میکردید؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط F.S.Ka با نام اگه ۲۴ ساعت معاون انجمن بودید چیکار میکردید؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 362 بازدید, 17 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع اگه ۲۴ ساعت معاون انجمن بودید چیکار میکردید؟
نویسنده موضوع F.S.Ka
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 10
بازدیدها 217
اولین پسند نوشته 4
آخرین ارسال توسط Mavi

عاطفه.م

سطح
1

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
943
25,753
مدال‌ها
3
من از استرس راهی بیمارستان میشدم😂 سخته سخت خدا قوت بهشون😥 ولی واکنش‌ها رو زیادتر می‌کردم. و اینکه اگه میشد با انتشاراتی هماهنگ میشد که برخی از رمان‌ها رو چاپ کنن با کمک همین انجمن☺

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,478
44,046
مدال‌ها
7
فرار فقط فراااااار
همین الانشم آمادگی کامل واسه فرار دارم

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
624
10,171
مدال‌ها
2
اممم انجمن رو میترکوندم....عع مگه من اصلا معاونم که ازم می‌پرسی

حالا دور از شوخی واکنش ها رو یک سروسامونی میدادم چون خیلی خیلی محدودن و اینکه همه کاربران رو نمایان میکردم چون خودم خیلی فضول تشیف دارم دوست دارم همه‌ی کاربران رو ببینم و یه گپ و گفتی داشته باشم و اطلاعات بگیرم و اینکه مدال خون‌آشام و گرگینه رو دوباره راه مینداختم
یه چیز دیگه که خودمم توش مشکل دارم و هنوز هم درگیرم اموزشات تصویریه که باید همون اول صفحه باشه که کاربران جدید بدونن از فضا چطور استفاده کنند...
آی گفتی منم همینکارو میکردم؛ دقت کردی ما چقده با هم تفاهم داریم؟

za-wrde

سطح
0

همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
1,775
7,140
مدال‌ها
2
فکر می‌کنم بهش گردن دردم شروع میشه چه برسه به انجام اون همه کار و نظارت و چک کردن نمایه‌ها که زیادن و بستن یا آزاد کردن دسترسی افراد خاص و...:/

ولی انصافا دم معاون گرم:)

• بزن قدش
واکنش‌ها[ی پسندها]: F.S.Ka

Mavi

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
520
6,111