Puyannnn
سطح
4
مهمان
- Sep
- 13,533
- 22,017
- مدالها
- 3
بهترین روش ها برای نگهداری انواع میوه های رسیده
میوه های رسیده را فریزشان کنید!
این اولین توصیه ی ما به شماست زیرا فریز کردن کمک می کند فرایند رسیده تر شدن میوه متوقف شود. شما می توانید تمام میوه ها را در پایان فصل شان فریز کنید تا بعداً از آن ها استفاده کنید؛ از بلوبری گرفته تا موزهای در حال تیره شدن. اگر میوه را به درستی فریز کنید، 6 ماه تا یک سال خوشمزه خواهد ماند.
چند نکته در مورد فریز کردن میوه ها :
_ تمام انواع میوه ها را در یک سینی به تکه های کوچک تر تقسیم کنید تا به هم چسبیده و انبوه نشوند، سپس آن ها را در کیسه های زیب دار پلاستیکی یا ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید. آب مرکبات را به شکل مکعب های یخی درآورید تا استفاده از آن ها راحت تر شود.
_ موز یخ زده کاربردهای زیادی دارد؛ برای اسموتی ها یا دیپ شکلات و …، موزها در هر حالتی که باشند می توانید از آن ها استفاده کنید.
_ میوه هایی که هسته دارند، هسته هایشان را جدا کرده و سپس ورقه یا خُرد کرده و فریز کنید تا بعداً در اسموتی های تان از آن ها استفاده کنید. میوه های چون سیب، گلابی و … را بعد از غلتاندن در آبلیمو فریز کنید تا تغییر رنگ ندهند.
از پوست شان استفاده کنید!
می توانید پوست میوه هایی چون لیموترش، گریپ فروت، پرتقال، سیب، گلابی، نارنگی یا لیمو شیرین را جدا کرده و آن ها را فریز کنید. یک راه دیگر هم این است که پوست میوه ها را با هم یا جداگانه با حرارت ملایم تفت دهید تا خشک و کمی برشته شوند.
میوه های رسیده را فریزشان کنید!
این اولین توصیه ی ما به شماست زیرا فریز کردن کمک می کند فرایند رسیده تر شدن میوه متوقف شود. شما می توانید تمام میوه ها را در پایان فصل شان فریز کنید تا بعداً از آن ها استفاده کنید؛ از بلوبری گرفته تا موزهای در حال تیره شدن. اگر میوه را به درستی فریز کنید، 6 ماه تا یک سال خوشمزه خواهد ماند.
چند نکته در مورد فریز کردن میوه ها :
_ تمام انواع میوه ها را در یک سینی به تکه های کوچک تر تقسیم کنید تا به هم چسبیده و انبوه نشوند، سپس آن ها را در کیسه های زیب دار پلاستیکی یا ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید. آب مرکبات را به شکل مکعب های یخی درآورید تا استفاده از آن ها راحت تر شود.
_ موز یخ زده کاربردهای زیادی دارد؛ برای اسموتی ها یا دیپ شکلات و …، موزها در هر حالتی که باشند می توانید از آن ها استفاده کنید.
_ میوه هایی که هسته دارند، هسته هایشان را جدا کرده و سپس ورقه یا خُرد کرده و فریز کنید تا بعداً در اسموتی های تان از آن ها استفاده کنید. میوه های چون سیب، گلابی و … را بعد از غلتاندن در آبلیمو فریز کنید تا تغییر رنگ ندهند.
از پوست شان استفاده کنید!
می توانید پوست میوه هایی چون لیموترش، گریپ فروت، پرتقال، سیب، گلابی، نارنگی یا لیمو شیرین را جدا کرده و آن ها را فریز کنید. یک راه دیگر هم این است که پوست میوه ها را با هم یا جداگانه با حرارت ملایم تفت دهید تا خشک و کمی برشته شوند.