جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز این داستان: من و انسان‌های انگیزشی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط ادوارد کلاه به سر با نام این داستان: من و انسان‌های انگیزشی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 521 بازدید, 8 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع این داستان: من و انسان‌های انگیزشی
نویسنده موضوع ادوارد کلاه به سر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ادوارد کلاه به سر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
خیلی وقت بود تاپیک طنزی نزده بودم و این تاپیک صرفا نشات‌گرفته از به ستوه آمدن بنده است:/ پست‌ها را بادقت مطالعه کرده، اگر این رفتارها را داشتید از آن‌ها بپرهیزید و برخورد مناسب با این‌طور انسان‌ها را بیاموزید وگرنه با ماهیتابه‌ی رها خانم طرف هستید‌.
ارسال پست فقط درصورتی مجاز است که رها خانم شما را تایید کند.

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
هیچ‌وقت مدیتیشن و یوگا برای آروم شدن رو درک نکردم
اوکی من یه ساعتم میشینم دستامو به هم می‌چسبونم و میگم آه من آرومممممم خدایااااا مرا در هوااا شنااااور کننننن ولی واقعا تهش نمیتونم نگم این اسکول بازیا چیه و مضطرب‌‌تر از قبل به زندگی استرس‌انگیزم ادامه ندم:/

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
اینایی که میان انگیزه بدن برای فراموش کردن یار و میگن تو مگه وقتی آشغالاتو میندازی تو سطل آشغال هی میری بهشون سر میزنی، آقا طرف عاشق یارو بوده پفک چیتوز نخورده که آشغالشو بندازه دور با خیال راحت برگرده خونه:/

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
شاید شما فکر کنید با این تبلیغاتتون که بدو بیا فلان کتابو بخر مثل فلانی موفق شو من خر میشم و انگیزه میگیرم و پولم رو میریزم در جیب شما سگ‌ها ولی نه عزیزانم من با دیدن اون آدمای موفق توی فیلم یدونه میزنم تو سرم که خاک تو سرت هم سن و سالای سگت الان دارن به همین راحتی با این مزخرفات و بنزهای اجاره‌ای داخل تبلیغشون سر ملت کلاه می‌ذارن و جیبشونو خالی می‌‌کنن و با گفتن اینا میرم زیر پتو و با ناامیدی بیشتری به زیر پتو رفته و به زندگی عادی ادامه میدم:/

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
هر کانالی رو باز میکنم علم بهتر از ثروت است انگیزه‌ای برای درس
خب اسکول طرف ثروت داشته باشه چهار تا چک بنویسه من خودم صداش می‌زنم دکتر استاد پروفسور اصغر قلی‌زاده فارق‌التحصیل دانشگاه آکسفورد ته تهشم تو یه جمع بگه خورشید پشتش به ماست فرداش جملش می‌شه فکت علمی سال و نوبل می‌گیره بابت کشفش دیگه چه نیازی به علمه/:

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
کانالی نوشته که هر وقت از درس خوندن ناامید شدی به خودت بگو من دارم برای خودم می‌جنگم برای آیندم می‌جنگم برای زندگیم می‌جنگم
انگار ما قبلش فکر می‌کنیم داریم برای عمه‌ی جنیفر لوپز می‌جنگیم:/

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
دوستان شاید فکر کنید شما خودتون آیندتونو میسازید ولی اگه یه مراجعه کوچیک به لیست سهمیه‌های کنکور کنید متوجه می‌شید که سرنوشت شما رو بابای مردم می‌سازه:/

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,428
29,262
مدال‌ها
15
دلم می‌خواد این آدمای انگیزشی رو بندازم تو یه آتیش بزرگ داد بزنم مثبت فکر کن عزیزم نیمه پر لیوانو نگاه کن اینطوری دیگه هیچوقت سرما نمیخورییییی یوهاهاهاهاها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین