جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی بادمجان کبابی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام بادمجان کبابی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 285 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع بادمجان کبابی
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه بادمجان کبابی در فر عکس بادمجان کبابی شمالی رشتی گیلانی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
بادمجان کبابی شکم پر یک غذای اصیل شمالی است که به صورت ترش و ملس طبخ می شود. ترشی این غذا از انار و رب انار و آلوی جنگلی است. این غذا در کنار کته شمالی سرو می شود که ترکیب طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. همچنین از آن جا که بادمجان ها به صورت درسته سرخ می شود و با مواد گوشتی پر می شود، ظاهر زیبا و شیکی دارد و می توان در کنار غذاهای دیگر در مهمانی های خانگی سرو شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان متوسط۴ عدد
نمکبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سیر۲ حبه
رب انار یا رب آلو۲ قاشق غذا خوری
گردو خرد شدهبه مقدار دلخواه
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می گیریم. افقی برش می زنیم. سپس روی آن را نمک می ریزیم و حدود س ساعت کنار می گذاریم تا تلخی آن در آید. سپس آن را شسته و خشک می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

یک تابه بر می داریم و روغن درون آن می ریزیم. روغن وقتی داغ شد، بادمجان ها را دانه دانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

سپس در تابه تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس رب انار یا رب آلو را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

سیر را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی سیر خارج شود ولی نباید سیر ها سرخ شود. کمی آب به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا رب باز شود. سپس گردو ها را اضافه کرده و و تفت می دهیم. با مواد گوشتی، داخل شکم بادمجان ها را پر می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

سپس در یک تابه چرب شده می چینیم. مخلوط آب و رب انار یا الو را کف تابه ریخته و درب تابه را می بندیم. سپس می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و مزه ها به خورد هم برود. یک ربع تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بجوشد و پخته شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین