با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!فدات که😌♥️مبارکات باورم نمیشه...:/
مرسی آیناز 🥲♥️اکثر تاپیکای تولد اینطوریه که ممکن اسم تاپیک برای یکی دیگه باشه
اون داستان و حرفا درباره یکی دیگه تعریف بشه
بعد بیای پایین ببینی یکی که اصلا حدس نمیزدی تگ شده:|
برای همین من اکثرا بهشون اعتماد ندارم و تا پایین خط به خطشو میخونم:|
خلاصه که اگه تولد بارانه مبارک باشه صد ساله شی جانان:|♡
فدات شاهی🥺💚ای جان!
تولدت مبارک بارانا!
دلت خوش و تنت سالم و لبی خندون داشته باشی و آرزوهات خاطرهشن برات♥🧸
خواهرم؟مبارک عسلم🍃
امیدوارم امسال سالی باشه که بتونی عمق لبخندت رو از خورشید طلب کنی و این ماه باشه که از حسادت پشت پردهٔ ابرها قایم میشه🍃♥️
کلی هپی مپی خواستههات بشن داشتههات عزیزوم🤍🕊🎈
مرد نیستی اگه پستش نکنی...نمیگم ممنون که بدنیا اومدی ؛)
چون وظیفهت بود/:
ایشالله تا سالها بعد به گو*ه خوریات ادامه بدی...
یه اپل گشنگم واست خریدم که فردا بت میدمش هنوز کادوش نکردم.
بریییییتولدت مبارک قشنگترین
بمونی برامون
حال دلت عالی
رسیدن به آرزوهات رو شاهد باشیم 🤍
جدا خیلی خسته شدم یادت باشه بعدا جبران کنی ها!نفیسه در حالی که خندهاش بهطور کامل تمام نشده بود گفت:
- گاد وک... وکیلی حال کردی چ... چطور ترسو... ترسوندیمت؟ ناموساً تا الان تو... تولد به این جذابی داشتی؟
حسنا بدون آنکه اجازهی جواب دادن را به دیلان بدهد، در ادامهی جملهی نفیسه گفت:
- البته که انرژی ما توی عالی شدن تولدت بیتاثیر نبود، بلاخره کلی آفرین گفتیم.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک