جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بازیگر| بهاره افشاری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ALVIN با نام بازیگر| بهاره افشاری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 640 بازدید, 19 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر| بهاره افشاری
نویسنده موضوع ALVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ALVIN
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
بهاره افشاری بهاره افشاری بازیگر معروف ایرانی است که در زمینه پوشاک فعالیت می‌کند و استایلیست بسیار ماهری نیز به شمار می‌رود. بهاره افشاری زادۀ 14 تیر ماه سال 1363 در شاهرود، بازیگر استفارغ التحصیل لیسانس رشته نقاشی و دیپلم بازیگری است، مدتی کار مونتاژ و عکس میکرد و قبل از بازیگری طراح لباس بودو در حال حاضر کارگردانی نیز میکند.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
پدرم تولیدی لباس داشت و من از کودکی به مدلهای لباس و ترکیب رنگ ها علاقمند بودمدوست داشتم طراح لباس شوم از مدرسه سوره در رشته تئاتر دیپلم گرفتم. از سویی روز به روز علاقه ام به طراحی لباس هم بیشتر می شد؛ بنابر این معلم گرفتم و پیگیر این موضوع یعنی صنعت مد، شدم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
خانوم افشاری طراح لباسی که مزون داشته و با برگزاری شو هاي لباس تعداد زیادی از بازیگران را مشتری خود کرده بود به نحوی که درسال ۸۳ مجله چلچراغ در گفتگو اي وی را جوان‌ترین طراح لباس ایران معرفی میکند

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
با همین رفت و امد بازیگران به مزون وی پایش به عرصه هنری باز شداولین بار تجربه حضور خیلی کوتاه دریک سریال را بدست آورد، اما بدلیل تجربه بد در آن سریال دوست ندارد ازآن در کارنامه هنری خود نام ببرد.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
بهاره افشاری با دعوت کیانوش عیاری کارگردان در سریال روزگار غریب سال 81 نخستین تجربه خوشایند خودرا در بازیگری کسب کرد، سپس حضورش در مجموعه او یک فرشته بود سال 84 چهره اش رابه شهرت رسانداو در مجموعه فاصله ها سال 89 هم خوش درخشید.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
افشاری در حال حاضر به همراه تنها برادرش یک شرکت طراحی دارندمدیر بخش طراحی لباس را خودش بر عهده دارد که البته بخاطر مشغله کاری دیگر مثل سابق نمی تواند کار طراحی انجام دهد و بیشتر کارهای معماری در شرکت انجام می شود در این شرکت کاری گرافیک ، معماری و طراحی صنعتی انجام میشودبهار افشاری ، برادرش بابک و صبا سهیلی هیئت مدیره شرکت هستند.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
من بسیار رک هستم و تاکنون پشت سر کسی صحبت نکردمتا جاییکه بتوانم دروغ نمی‌گویم، همچنین برای مردم خوش اخلاقم اما درخانواده معتقدند که من بداخلاق هستم. مادرم میگوید کسیکه با تو ازدواج کند، به او چک سفید امضا می‌ دهم.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
مدتی شایعه ازدواج او با بنیامین بهادری به گوش می‌رسید که با خبر عروسی بنیامین و شایلی محمودی این خبر به فراموشی سپرده شد. او در این باره نوشت:خسته ام بیشتر از این‌که عصبانى باشم …شاید نباید همیشه سکوت کرد شاید باید ویران کرد تا هرگز جرات نزدیک شدن به تو رو نداشته باشند تا شاید انقدر محدود زندگى نکنم تا شاید اجازه بدهند خانواده ام ساعات. تلخى رو تجربه نکنند شاید دوستانم باورشان را از دست ندهند

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
شاید روزهاى زیادى با استرس و حال و اخبار پرتغالى از خواب بیدار نشوم شاید و یا اي کاش جور دیگرى بودم براى نخستین و آخرینبار حرف می‌زنم تمام اتفاقات این یک ماه عجیب و تمامى این ده سال را تکذیب می کنم تا شاید خودم آرام شوم از ازدواج هاى شش ماه یک بارم تا ممنوع الکارى در شرایطى که فقط روزى 6 ساعت بیدارم و مابقى درگیر فیلمبرداریم تا ورودم به سینما از طرف و حواشى دیگرم فقط آقایون خبرگزارى ها که اکثرا هم معتبر ترینید.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,717
3,286
مدال‌ها
7
کدام دین و ایمان و باورتان به زندگى من حمله ور شده اید؟یک لحظه چشم بر هم بگذارید و فکر کنید به مادرتان ،خواهرتان ،همسرتان و ناموستان چون من هم دختر کسى ،خواهر برادرم و ناموس کسى هستم بعد از قانون که تک به تک شما رو زیارت خواهم کرد واگذارتان می کنم به حق و خدایم.

بالا پایین