هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
زمانی که پدربزرگ بیران ییلماز به خاطر ابتلا به ویروس کرونا از دنیا رفت ییلماز به خاطر رنج و غم این فقدان مدتی نتوانست در فیلم برداری سریال سیب ممنوعه حاضر شود.
قد و وزن بیران داملا ییلماز
قد این بازیگر 164 سانتی متر و وزن او 55 کیلوگرم می باشد.
بازیگری به من یاد داد، همدل باشم. ما در بازیگری وارد هویت افراد زیادی می شویم، و زندگی آن ها را می گذرانیم، چه چیز هیجان انگیز تر و سرگرم کننده تر از این وجود دارد.
من فردی هستم، که دوست دارم تنهام باشم، شخصیتی درون گرا دارم، و دوست دارم روی خودم حساب کنم، و به ندای درونم گوش بدهم. آن چه مرا از تنهایی در می آورد، طرفداران من هستند. من با آن ها ارتباط برقرار می کنم، و به آن ها عشق می ورزم. در خانه دو سگ دارم، که به معنای واقعی بازیگوش و پرانرژی هستند، من عاشق آن ها هستم، و اوقاتم را با آن ها می گذرانم.
بیران فردی پر انرژی و پراسترس می باشد، اما نیازی به مراقبت ندارد، و به بهداشت فردی توجه زیادی دارد، و به نقاشی، مطالعه، آشپزی، حیوانات خانگی از جمله سگ و مسافرت کنار دریا علاقه دارد، و دوست ندارد، در مورد مسائل مالی اش توضیح دهد.
جولیا رابرز و هلنا بونهام کارتر بازیکن های مورد علاقه این بازیگر هستند.