جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر کره ای شین هه سان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ام کا اچ p.r با نام بازیگر کره ای شین هه سان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 569 بازدید, 18 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر کره ای شین هه سان
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
علاق به کاریکاتوریست ها
وقتی کوچک بودم می خواستم کاریکاتوریست شوم ، یک روز در تلویزیون یکی از بازیگران را در میان طرفدارانش دیدم که خیلی بهش غبطه خوردم

بنابراین بطور طبیعی دلم می خواست روزی به بازیگر چهره ای تبدیل شوم

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
زندگی با والدین
من دختر کوچک خانواده هستم و هنوز با والدینم زندگی می کنم ، علاقه زیادی به خواب دارم و با زنگ گوشی به این راحتی ها بیدار نمی شوم

من هنوز برای والدینم یک نوازد هستم و آنها بسیار به من می رسند و تر و خشکم می کنند

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
هی سان از بازیگران تازه کار و جدید اهل کره است که بطور حرفه ای از سال ۲۰۱۲ وارد فعالیت‌های هنری و بازیگری شده است، اما با بازی خوب و درخشانش، خیلی زود نامش در بین بازیگران مطرح کره ای جای گرفت.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
او برای اولین بار در سریال مدرسه ۲۰۱۳ بازی کرد و سپس برای ایفای نقش اصلی در سریال My Golden Life ( زندگی طلایی من) در سال ۲۰۱۷ دعوت شد.

از دیگر آثار وی میتوان به سریال Oh My Ghost (شبح من) و She Was Pretty (او زیبا بود) و در سال ۲۰۱۶ در سریال Five Enough ( پنج کافیه) به همبازی شدن با سونگ هوون و … اشاره کرد

شین همچنین در سریال عاشقانه فانتزی Legend of the Blue Sea (افسانه دریای آبی) و فیلم A Day (یک روز) و سریال Stranger ( غریبه) نیز بازی کرده است

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
او در حال مجرد است و خبری مبنی بر رابطه عاشقانه او تاکنون در رسانه منتشر نشده و این بازیگر زن کره ای گویا علاقه ای به رسانه ای شدن زندگی خصوصی خود ندارد

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
از جدیدترین آثار بازیگری شین هی سان در سال ۲۰۱۹ در سریال عاشقانه Angel’s Last Mission: Love (آخرین ماموریت فرشته: عشق) است که به ایفای نقش پرداخت که یکی از پربیننده ترین سریال‌های ۲۰۱۹ شناخته می‌شود.

او به تازگی در سال ۲۰۲۰ در فیلم Collectors در نقش کارشناس هنرهای باستانی حضور دارد

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
بازی زیبا و درخشان او در نقش ملکه در سریال کمدی و تاریخی Mr. Queen (آقای ملکه) با تحسین مخاطبان همراه شده ؛ این سریال یکی از پرطرفدارترین سریال کره جنوبی در جهان می باشد

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
شین در این سریال در نقش سرآشپز کاخ ریاست جمهوری بازی کرده که ناگهان هویتش تغییر میکند و به زنی به نام کیم سو یونگ ملکه شاه چوسان به نام چئول جونگ تبدیل میشود که یرآغاز اتفاقات مهیج و باور نکردنی میشود

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,609
15,635
مدال‌ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین