- Apr
- 168
- 455
- مدالها
- 2
کوشتی مارو با استدلالت دادا 😂😂😂بابا گفتی زیر لفظی ردش کنیم بره که...😂😂😂بعد کی گفته اسم دختره...آهوی نر ..نداریم؟حالا تو گوزن و آهو در نظر بگیر😂😁
داراب
ولی خب یه چی دیگه م بگم ، آهو با گوزن فرق داره کاکا 😶😶
بهروز
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!کوشتی مارو با استدلالت دادا 😂😂😂بابا گفتی زیر لفظی ردش کنیم بره که...😂😂😂بعد کی گفته اسم دختره...آهوی نر ..نداریم؟حالا تو گوزن و آهو در نظر بگیر😂😁
داراب
اره دیگه مذکر آهو گوزنه دیگه...حالا گوزنم نبود ولی مهم اینه که از گونه گوزنا بودن دیگه حالا حالت شاخشون فرق میکنه و..😂😂😂کوشتی مارو با استدلالت دادا 😂😂😂
ولی خب یه چی دیگه م بگم ، آهو با گوزن فرق داره کاکا 😶😶
بهروز
دانیالاره دیگه مذکر آهو گوزنه دیگه...حالا گوزنم نبود ولی مهم اینه که از گونه گوزنا بودن دیگه حالا حالت شاخشون فرق میکنه و..😂😂😂
زامیاد
آقا سقراط و افلاطون اصلا پا به این حیطه ها نزاشتن ...کلا کارشون تو تعیین جنس نبود😂😂در قید و بند ظواهر نبودن کلادانیال
آقا با این که کتاب سقراط حکیم رو نخوندم ، ولی فهمیدم منطق افلاطون رو زیر سوال بردی داداش 😂😂😂
داشم تو چقد عشقی 😂😂😂آقا سقراط و افلاطون اصلا پا به این حیطه ها نزاشتن ...کلا کارشون تو تعیین جنس نبود😂😂در قید و بند ظواهر نبودن کلا
لاله....لهراسب
البته بگم که گیاهان کلا نرو ماده رو باهم هستن😁😁
نه بابا چه کلاسی 😂😂من خودم تعیلم دیده ام هنوز دارم می آموزم جا داره تا استادیداشم تو چقد عشقی 😂😂😂
از فلسفه ت خوشم اومد
کلاس ملاسی چیزی نداری مام ثبت نام کنیم توش ؟
بهرام
نانه بابا چه کلاسی 😂😂من خودم تعیلم دیده ام هنوز دارم می آموزم جا داره تا استادی
از لفظت خوشم اومد ...اشناس
اگه دختری اسمت فرشته نیست؟اگه پسری اسمت ارین؟
مهدی
نوحنا
دخترم دختری شیطون بلا قر بده بیا
یاسین
حامدنوح
من کلا زیاد تو کار قر و فر نیستم😂😂منو معاف کن
دستانحامد
پس بذار قافیه شو عوض کنم
یهویی گاز بده بیا
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک