جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی با مهم ترین خواص آلو و انواع آلو آشنا شوید!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط Trodi با نام با مهم ترین خواص آلو و انواع آلو آشنا شوید! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 428 بازدید, 14 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع با مهم ترین خواص آلو و انواع آلو آشنا شوید!
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
آلو یکی از میوه‌های تابستانی است که در رنگ‌های مختلف مشکی، زرد و قرمز موجود است. آلو به دو صورت جنگلی یا وحشی و پرورشی که توسط باغداران به دست می‌آید، در بازار موجود است . آلو سرشار از انواع ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است و برای سلامتی بدن بسیار مفید بوده و در پیشگیری از بیماری‌ها موثر است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
در این مطلب از غفاری دایت می‌خواهیم بگوییم آیا انواع آلو از نظر خاصیت با یکدیگر تفاوتی دارند؟! آیا خواص آلو زرد با خواص آلو قرمز و خواص آلو سیاه خشک متفاوت هستند؟! این مطلب را تا انتها بخوانید تا با خواص آلو آشنا شوید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
انواع آلو
آلو در رنگ‌های زرد ( قطره طلا) آلوی سیاه، آلوی قرمز و یا به صورت سبز و آلوچه موجود است. همچنین معمولاً در بازار آلو به‌صورت خشک و تازه یافت می‌شود . از آنجایی که آلو دارای خواص بسیاری است و فصل تازه بودن آن بسیار کوتاه و تنها در تابستان است، از قدیم آن را به‌صورت آلو خشک در می‌آوردند تا در تمام طول سال قابل استفاده باشد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
آلو معمولاً به دو صورت ساده و یا به‌صورت خورشتی یا آلو بخارا رشد می‌کند. در تهیه معمولی، آن را شسته سپس در آفتاب خشک می‌کنند. در این حالت پشت و روی آلو همراه با آلو خشک شده و قابل استفاده می‌شود. اما در تهیه آلو بخارا یا آلوی خورشتی، ابتدا آلوها را شسته و سپس برای مدت کوتاهی در آب جوش انداخته تا پوسته آن از گوشت جدا شود. سپس بعد از سرد شدن، پوست آن را کنده و آلوها را خشک می‌کنند. این نوع آلو بیشتر برای تهیه غذا استفاده می‌شود؛ زیرا به راحتی شیرابه خود را به غذا می‌دهد و چاشنی بهتری برای غذا است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
ارزش غذایی و خواص آلو برای بدن
ارزش غذایی به شرح زیر است :

کالری ۷۵.۹
کربوهیدرات ۶۸.۱
چربی۳.۹ گرم
پروتین ۳.۹ گرم
فیبر غذایی ۲.۳ گرم
قند ۱۶.۴ میلی گرم
ویتامین A ۵۶۹ واحد
ویتامین C ۱۵.۷ میلی‌گرم
ویتامین E ۰.۴ میلی‌گرم
ویتامین E ۱۰.۶ میکروگرم
تیامین ۳درصد از نیاز روزانه
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
ریبوفلاوین ۳ درصد از نیاز روزانه
نیاسین ۰.۷ میلی‌گرم
ویتامین B6 ۲ درصد از نیاز روزانه
آهن ۰.۳ میلی‌گرم
منیزیم ۱۱.۶ میلی‌گرم
کولین ۳.۱ میلی‌گرم
کلسیم ۹.۹ میلی‌گرم
پتاسیم ۲۵۹ میلی‌گرم
پانتو تنیک اسید ۰.۲ میلی‌گرم
فسفر ۲۶.۴ میلی‌گرم
زینک (روی) ۰.۲ میلی‌گرم
فلوراید ۳.۳ میکروگرم
مس ۰.۱میلی‌گرم
منگنز ۰.۱میلی‌گرم
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
خواص آلو زرد
آلو خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و بهبود دهنده حافظه دارد. حاوی فنول‌ها به ویژه آنتوسیانین است که مصرف آن باعث بهبود عملکرد شناختی، سلامت استخوان‌ها و عملکرد بهتر قلب می‌شود. این میوه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل خوردن آن باعث افزایش سطح خون قند خون می‌شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
همچنین به علت فیبر بالایی که دارد، از بسیاری از بیماری‌های روده‌ای مخصوصا سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند. ترکیبات بیواکتیو مختلف موجود در این میوه شامل سوربیتول، اسید کوئینیک، پتاسیم و برن باعث کاهش احتمال ابتلا به دیابت می‌شود. همچنین این میوه سطح سرم ادیپونکتین را افزایش می‌دهد که هورمونی است که سطح قند خون را تنظیم می‌نماید. فیبر موجود در این میوه نیز جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد و در درمان دیابت اثرگذار است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
خواص آلو زرد همچنین از پوکی استخوان و یا اسفنجی شدن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند و تراکم توده استخوانی را افزایش می‌دهد. مصرف آلو سرعت شکل‌گیری بیماری‌ آترواسکلروز (گرفتگی عروق) را نیز کاهش می‌دهد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,715
مدال‌ها
3
خواص آلو سیاه خشک
آلو سیاه خشک نیز ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی ویتامین A، برخی ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، مس، منگنز و... است. در نتیجه برای سلامت فواید بسیاری دارد. از خواص آلو سیاه خشک می‌توان به کمک به درمان یبوست، کمک به کاهش قند خون، کمک به سلامت قلب و... اشاره کرد. البته خواص آلو قرمز و خواص آلو زرد با خواص آلو سیاه خشک تفاوت چندانی ندارد و از آن‌جایی که همه آن‌ها از یک خانواده هستند و ارزش غذایی بالایی دارند؛ به سلامتی بدن کم بسیاری می‌کنند.
 
بالا پایین