جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی بخوانید و بدانید تا تولید کننده محتوا باشید!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط Kosarvalipour با نام بخوانید و بدانید تا تولید کننده محتوا باشید! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 531 بازدید, 21 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع بخوانید و بدانید تا تولید کننده محتوا باشید!
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
مدت زیادی نیست که از طرف برخی از آشنایان و دوستان پیامی مشابه را همچون « امکان داره این متن رو بخونی نظرت رو بدی یا اینکه به نظرت چیکار کنم کپشن‌نویس بهتری باشم و اصلا چطوری محتوای بازاریابی بهتری بنویسم؟» دریافت کرده‌ام.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
خب قطعا اگر شما هم جای من باشید، با کمی کش و قوس دادن به پاسختون که نه عزیزم این حرفا چیه، خیلی هم خوب می‌نویسید یا اینکه من خودم هم هنوز دارم درس پس میدم و این حرفا موضوع رو به سمت مطالعه هرچه بیشتر پیش می‌برید. اما خودمونیم دیگه، واقعیت چیز دیگری است...

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
نمیدانم این تجربه را اولین بار چه کسی و چه زمانی به شاگردانش گفت که هرچه بیشتر بخوانید، بهتر، ساده‎تر و روان‌‌تر قلم می‌زنید، اما هر کسی بوده الحق حرفش درست و به جا بوده. اما می‌خواستم با کسب اجازه از اولین افرادی که چنین تجربه نابی را کسب کردند و به دیگران هم توصیه کردند، چند خطی درباره تجربیات هرچند کم خود، مطالبی را بیان کنم.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
بخوانید و بدانید!
طبیعتا اولین نکته و ایده برای خوب نوشتن، خوب خواندن است. کتاب‌های خوب، مقالاتِ خوب و البته اخبار و گزارش‌هایِ خوب! بله، اخبار خوب.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
قطعا شما برای بهتر نوشتن، مطالعه کتاب و یا مقاله خوب خواندن را امتحان کرده‌اید. اما چرا باید در کنار کتابخوانی، اخبار و گزارش و تحلیل‌های خوب هم بخوانیم؟ شخصا به واسطه سابقه حضور و کارم در حوزه خبر و حرفه روزنامه‌نگاری، خواندن اخبار و گزارش‌های خوب را به ویژه به تولید کنندگان محتوا توصیه می‌کنم؛

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
چرا که ایمان دارم، مطالعه یک گزارش و تحلیل خوب از یک ماجرا (سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و یا ورزشی) کم از خواندن خلاصه یک کتاب یا روایتی از یک زندگی و اتفاق نیست که به بهترین شکل ممکن ( خلاصه نویسی، رعایت اصول نگارشی و ویرایشی و ...) نگارش و منتشر شده است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
طرفی دیگر، خواندن یک گزارش تحلیلی و یا دنبال کردن سلسه گزارش‌ها و اخبار، ذهن ما را برای بهتر دیدن جامعه در همه ابعاد بازتر می‌کند. تصور کنید با مطالعه یک گزارش تحلیلی از وضعیت اشتغال زنان، ذهن شما به سمت توسعه اقتصادی، مشکلات معیشتی، تصمیم گیری‌های سیاسی و غیره سوق داده می‌شود و همین اتفاق است که اجازه پرسه زدن ذهن ما حول موضوعات مختلف، توانایی و خلاقیت در نوشتن را برای ما بیشتر می‌کند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
البته تصور می‌کنم که شاید برخی از شما این موضوع را کمی دور از حیطه کاری‌تان بدانید و بگویید اصلا آگاهی داشتن از اخبار روز و یا مطالعه تحلیل و گزارش درباره آن‌ها بی فایده است و تنها وقت و زمان ما را تلف می‌کند؛ اما باور کنید خودتان به اعجاز آن واقف نیسیتید.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,162
مدال‌ها
4
نکته: پیگیری اخبار و گزارش‌های تحلیلی به منزله درگیر شدن و یا ربوده شدن بخشی از زمان مفید شما طی روز نیست، بلکه آگاهی نسبی از اتفاقات روزمره کشور، به ویژه در حیطه کاری شما که بخش مهم آن آگاهی و اشراف کامل از همه جوانب آن است

بالا پایین