جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه بردن استرس در زمان درس خواندن۲

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه پانسیون توسط BARAN_KH_Z با نام بردن استرس در زمان درس خواندن۲ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 111 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه پانسیون
نام موضوع بردن استرس در زمان درس خواندن۲
نویسنده موضوع BARAN_KH_Z
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN_KH_Z
موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

همیار سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
مدیر تالار پانسیون مطالعاتی
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
ترس از نتیجه
شاید شما هم وسط درس خواندن ناگهان به خودتان می‌آیید و متوجه می‌شوید مدت زیادی است در افکارتان غرق شده‌اید؛ اگر فلان نتیجه را نگیرم، اگر در این درس فلان نمره را نگیرم و صدها اگر دیگر. همه ما در زمان درس خواندن ناخودآگاه کمی نگران نتیجه نهایی هستیم؛ اما ترس از نتیجه و فکر کردن بیش از حد به نتیجه، جز استرس و اضطراب و از دست دادن زمان چیزی نصیبتان نمی‌کند.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
معرفی راهکارهای درس خواندن بدون استرس
بعد از اینکه ریشه استرس در زمان درس خواندن را پیدا کردیم، وقت آن رسیده به دنبال راه‌حلی برای این استرس و اضطراب باشیم. پس بدون هیچ مقدمه اضافه‌ای برویم سر اصل مطلب! از جمله راهکارهای درس خواندن بدون استرس

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
برنامه داشته باش
وقتی بدانید قرار است چه مطالبی را مطالعه کنید و در هر بازه زمانی کدام درس‌ها را بخوانید و در واقع وقتی یک برنامه مشخص داشته باشید، دیگر نگرانی از بابت اتمام به موقع درس‌ها ندارید و می‌توانید با خیال راحت و بدون استرس درس بخوانید.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
خودت را بشناس
وقتی من توانایی‌ها و نقاط ضعف و قوت خودم را می‌شناسم، سعی می‌کنم در جهت رفع نقاط ضعف و پیشرفت شخصی‌ام تلاش کنم. در این وضعیت من خودم را با دیگر دانش آموزان مقایسه نمی‌کنم و با دیدن پیشرفت‌های آنها مضطرب نمی‌شوم. حتی در این حالت من به توقعات و نظرات اطرافیانم هم کمتر اهمیت می‌دهم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

پرسنل مدیریت
همیار علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,595
12,745
مدال‌ها
5
به موقع شروع کن
حتی اگر برای امتحانی ده روز فرصت دارید، به موقع درس خواندن را آغاز کنید و به این بهانه که حالا وقت دارم و برای شروع زود است، درس خواندن را تا دقیقه نود به تاخیر نیندازید.

بالا پایین