جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

برنامه کنکوری برنامه ریزی کنکور تجربی 1405؛

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مشاوره تحصیلی توسط -pariya- با نام برنامه ریزی کنکور تجربی 1405؛ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 103 بازدید, 21 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته مشاوره تحصیلی
نام موضوع برنامه ریزی کنکور تجربی 1405؛
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
برنامه بلند مدت: این برنامه یک نقشه راه کلی به داوطلبان می‌دهد و در آن مشخص می‌شود که قرار است در هر بازه از سال چه مطالبی مطالعه شوند. در واقع با یک نگاه به برنامه بلند مدت متوجه می‌شوید که کل سال تحصیلی قرار است چه کارهایی انجام دهید.
چطور بنویسم؟ نوشتن برنامه بلند مدت کار یک داوطلب کنکوری نیست، برای تنظیم این برنامه از یک مشاور کمک بگیرید یا از برنامه راهبردی آزمون‌ها استفاده کنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
برنامه میان مدت: حالا باید کمی برنامه ریزی را ریزتر کنیم؛ یعنی مشخص کنیم که در طی یک ماه یا دو هفته قرار است کدام مباحث را مطالعه کنیم؛ برای این کار به برنامه میان مدت نیاز داریم.
چطور بنویسم؟ وقتی برنامه بلند مدت مشخص شد، نوشتن برنامه میان مدت کار سختی نیست. ابتدا مشخص کنید که در طول هفته چند ساعت می‌توانید مطالعه کنید و بعد مباحثی که قرار است طی یک ماه یا دو هفته بخوانید را هم یادداشت کنید. حالا با توجه به ساعت مطالعه مورد نیاز برای هر مبحث و ساعت مطالعه کل هفته باید برنامه ریزی کنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
برنامه کوتاه مدت: همان برنامه روزانه است و این برنامه ریزی را باید حتما خود داوطلب انجام بدهد.
چطور بنویسم؟ از شب قبل به برنامه میان مدت نگاه کنید و اسم دروسی که قرار است روز بعد مطالعه کنید را یادداشت کنید. بعد این دروس را به ترتیب اولویت مرتب کنید و روی کاغذ بنویسید، جلوی هر آیتم تایم تقریبی مطالعه و تعداد تقریبی تست‌ها را یادداشت کرده و یک مربع در کنار همه این‌ها بکشید. هر آیتم را که انجام دادید داخل مربع مربوط به آن تیک بزنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
آیا برای برنامه‌ریزی کنکور حتما باید مشاور داشته باشم؟
شاید هنوز هم فکر می‌کنید که برنامه‌ریزی برای کنکور تجربی 1405 کار دشواری است و شما از پس انجامش برنمی‌آیید و ممکن است بپرسید که آیا برای برنامه‌ریزی کنکور باید حتما مشاور داشته باشم؟ طبیعتا داشتن مشاور در سال کنکور مزایای زیادی دارد اما خیلی هم واجب نیست!

برای تنظیم برنامه بلند مدت و میان مدت می‌توانید از برنامه راهبردی آزمون‌ها استفاده کنید ولی نوشتن برنامه کوتاه مدت، در هر صورت وظیفه شما است

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
چطور برنامه شخصی خودم را تنظیم کنم؟
مطالب این پاراگراف و پاراگراف بعدی اصلی‌ترین مطالب این محتوا هستند.

قدم اول: برای تنظیم برنامه شخصی باید تکلیف چند مورد را دقیقا مشخص کنید؛ پس کاغذ و خودکار بردارید و این سوالات را بنویسید و مدتی روی پاسخ آن‌ها فکر کنید. هدف من از شرکت در کنکور چیست؟ روزانه چند ساعت می‌توانم مطالعه کنم؟ چند ساعت از روزم صرف شرکت در کلاس و مدرسه می‌شود؟ چه ساعت‌هایی از روز بهترین بازدهی را دارم؟ در کدام مباحث و دروس ضعف دارم؟ کدام مباحث و دروس نقطه قوت من هستند

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
قدم دوم: حالا طبق پاسخ این سوالات برنامه ریزی کنید؛ مثلا هدف من قبولی در رشته پزشکی است؛ پس لازم است در روزهای تعطیل حداقل 10 ساعت و روزهای مدرسه 6 ساعت درس بخوانم، اما در حال حاضر توانایی من در حد 4 ساعت مطالعه در روز است پس دو هفته با این ساعت درس می‌خوانم و طی هفته‌های بعد به تدریج ساعت مطالعه‌ام را بیشتر می‌کنم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
عصرها بیشترین بازدهی را دارم پس دروس دشوار را در بازه عصر می‌خوانم. در درس ریاضی ضعف دارم پس ساعت مطالعه هفتگی این درس را بیشتر می‌کنم، نقطه قوت من زیست است پس بیشتر تایم این درس را به تست‌زنی اختصاص می‌دهم. برای اینکه برنامه دقیقی داشته باشید حتما درباره بودجه بندی دروس کنکور و همچنین ضرایب دروس کنکور تجربی اطلاعات لازم را کسب کنید تا بدانید مطالعه چه درس هایی را بیشتر در برنامه قرار دهید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
اصول مهم برنامه ریزی کنکور تجربی 1405
با یک سری مطالب کلی در مورد برنامه ریزی برای کنکور تجربی آشنا شدید و یک نمونه از برنامه ریزی روزانه را هم مشاهده کردید. حالا وقت آن رسیده که دست به قلم شوید و برنامه شخصی‌تان را تنظیم کنید؛ برای نوشتن یک برنامه ایده‌آل از اصول زیر پیروی کنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
لطفا طوفانی و سنگین شروع نکنید؛ چون 99 درصد مواقع سنگ بزرگ نشانه نزدن است.
برنامه شخص دیگری را کپی نکنید؛ برنامه هرکسی باید دقیقا متناسب با هدف، نقاط ضعف و قوت و شرایط او تنظیم شود.
با حداقل ساعت مطالعه‌ای که در توان دارید آغاز کنید و به تدریج هر هفته ساعت مطالعه را بالا ببرید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,225
مدال‌ها
11
یک برنامه ایده‌آل باید انعطاف‌پذیر باشد و گاهی بتوانید برخی آیتم‌های آن را تغییر دهید.
در برنامه تایم‌های جبرانی برای اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید که در پایان هر هفته و هر ماه حتما نحوه عمل کردن به برنامه‌ را ارزیابی کنید و هرجا لازم است برنامه را تغییر دهید

بالا پایین