طرز تهیه بستنی سیب و دارچین
ابتدا 1 لیوان شیر را به همراه شکر ، نمک ، وانیل و نصف دارچین در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم زده و روی مواد را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید. اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پوست سیب ها را گرفته و هسته آنها را بگیرید، سیب ها را خرد کرده و داخل تابه بریزید.
شکر ، دارچین و گردو را به سیب ها افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.
مواد را داخل ظرفی ریخته روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.
مواد بستنی را از یخچال بیرون آورده و داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید