جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی بستنی هلو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام بستنی هلو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع بستنی هلو
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
هلو ۱کیلو

پودر شکر ۲۵۰ گرم

خامه ۱بسته

آبلیمو تازه ۲قاشق سوپخوری
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
طرز تهیه بستنی هلو در منزل
هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.

خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.

زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود ۷ تا ۸ دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.

سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.

باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
نکته : اگر میکسر به سختی می چرخید می توانید کمی آب یخ به هلو اضافه کنید تا میکسر آسان بچرخد و هلوها را پوره کند.

سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.

آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در فریزر می گذاریم.

هر ۳۰ دقیقه یک بار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. مجددا در فریزر می گذاریم تا از یخی شدن بستنی جلوگیری شود.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
روش های سرو بستنی هلو
به هر روشی بخواهید میتوانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید.

من به دو روش بستنی را در نان میکادو گذاشتم :

زمانی که بستنی هنوز کمی شل هست روی برگه ی نان میکادو پخش کردم و روی آن یک برگ میکادو گذاشتم.

با دست به آرامی رو نان فشار دادم تا بستنی درست پخش شده و به نان بستنی چسبیده و ناهمواری نداشته باشد.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
پس از اینکه بستنی بسته شد، آن را برش زده یا اصطلاحا اسلایس می کنیم.

روی نان میکادو گذاشته و برگه دیگری روی آن میگذاریم. این مقدار بستنی برای پوشش دو برگه میکادو کافی است.

بسته های بستنی را درون کیسه فریزر و داخل سینی قرار داده و در فریزر میگذاریم تا بسته بشه.

باید روی هر ردیف بستنی کیسه فریزر بگذارید تا وقتی سفت شدن به هم نچسبد.
 
بالا پایین