جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

داستان منتشر شده بهر حزن‌اش اثر Yalda.Sh

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط SHAHDOKHT با نام بهر حزن‌اش اثر Yalda.Sh ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 103 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع بهر حزن‌اش اثر Yalda.Sh
نویسنده موضوع SHAHDOKHT
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط SHAHDOKHT
Bahre_hoznash.jpg
عنوان: بهر حزن‌اش
نویسنده: @شاهدخت
ژانر: اجتماعی، تراژدی
خلاصه: غریبه بود! نه مانند غریبه‌هایی كه در خیابان، از کنار آن‌ها رد می‌شدم، غریبه بود! مانند شعری كه از برش بودم؛ اما شاعرش من نبودم… گلدانِ قشنگی كه جلوی چشمانم بود؛ اما صاحبش من نبودم. لبخندی كه خیلی زیبا بود، اما به روی من زده نمی‌شد! … غریبه بود برایم …
تکه‌ای از اثر: پسرک جای دخترک را روی تاب می‌گیرد و با صدای بلندی می‌گوید: مامان میشه بیای هلم بدی؟ در فکر فرفری های طلایی موهای پسرک غرق شده بود که با دیدن صندل های لیمویی زنانه ای، نگاهش را بالاتر می‌آورد و ناباور به جنگلی‌های بارانی مقابلش خیره می‌شود … خودش بود عشق دیرینه ای که در جوانی به خاطر حرف های مردم رهایش کرده بود خیلی تغییر کرده بود دیگر خبری از آن تیله های درشتش نبود ریز شده بودند و گودالی سیاه را در زیر خود جای داده بودند. خبری از آن پوست سفید و صاف نبود …
دانلود

آخرین ویرایش:
بالا پایین