جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی به نظر شما ساخت بمب اتم تاثیری برای زندگی ما داشت؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط ریحانا۲۰ با نام به نظر شما ساخت بمب اتم تاثیری برای زندگی ما داشت؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 262 بازدید, 25 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع به نظر شما ساخت بمب اتم تاثیری برای زندگی ما داشت؟
نویسنده موضوع ریحانا۲۰
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ریحانا۲۰

Shahbaz

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
102
662
مدال‌ها
3
این پاسخی برای سوال شما نیست ولی من آدمی به شدت صلح‌طلب هستم و از جنگ،جنگ‌افروزی و جنگ‌طلب هر کشوری که باشه به شدت متنفرم.
برای تمامی انسانهای کره‌ی زمین آرزوی صلح جهانی و دنیایی عدالت‌مند و در آرامش آرزو می‌کنم اگر چه ممکنه آرزوی دست‌نیافتنی باشد ولی ما انسان‌ها با آرزو زنده‌ایم.

موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
666
6,611
مدال‌ها
2
این پاسخی برای سوال شما نیست ولی من آدمی به شدت صلح‌طلب هستم و از جنگ،جنگ‌افروزی و جنگ‌طلب هر کشوری که باشه به شدت متنفرم.
برای تمامی انسانهای کره‌ی زمین آرزوی صلح جهانی و دنیایی عدالت‌مند و در آرامش آرزو می‌کنم اگر چه ممکنه آرزوی دست‌نیافتنی باشد ولی ما انسان‌ها با آرزو زنده‌ایم.
همین خودش کلی ارزش دارد
ممنون از شما

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
370
4,689
مدال‌ها
2
بله درسته هیتلر ونازیها یک عقیده داشتند که انگاری جهان رو تحت سلطه ی خود میخواستن مثله تفکر یهود که خودش رو قوم برتر میدونه ولی باید قبول کنیم جنگ به هر صورتش ناجوانمردانه هست وهر چند دهه ای این اتفاق در جهان میفته ولی ساختن بمب اتم هیروشیما واقعا ناجوانمردانه بود چون مردم که هیچ نقشی درانتخاب وشروع جنگ ندارند آسیب می‌بینند.
ولی این اتفاق افتاده والان بیشتر کشورهای جهان سوم مجهز به ساختن بمب اتمی هستد حتی کشور خودمون با استخراج اورانیوم این قابلیت رو داره گاهی مجبور هستیم تن به جنگ ومبارزه بدهیم وگریزی نیست

موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
666
6,611
مدال‌ها
2
بله درسته هیتلر ونازیها یک عقیده داشتند که انگاری جهان رو تحت سلطه ی خود میخواستن مثله تفکر یهود که خودش رو قوم برتر میدونه ولی باید قبول کنیم جنگ به هر صورتش ناجوانمردانه هست وهر چند دهه ای این اتفاق در جهان میفته ولی ساختن بمب اتم هیروشیما واقعا ناجوانمردانه بود چون مردم که هیچ نقشی درانتخاب وشروع جنگ ندارند آسیب می‌بینند.
ولی این اتفاق افتاده والان بیشتر کشورهای جهان سوم مجهز به ساختن بمب اتمی هستد حتی کشور خودمون با استخراج اورانیوم این قابلیت رو داره گاهی مجبور هستیم تن به جنگ ومبارزه بدهیم وگریزی نیست
خب در این مواقع دیگه گناه کار و بیگناه از هم تفکیک نمیشه
برای اینکه ارتش ژاپن و از پا در بیارن از بمب و مردم استفاده کردن

بالا پایین