جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز بگو من چه مشکلیم؟!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط AZHHAR با نام بگو من چه مشکلیم؟! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 109 بازدید, 7 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع بگو من چه مشکلیم؟!
نویسنده موضوع AZHHAR
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AZHHAR
موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6

"اختصاصی اینجانب"

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
1.یه مهمون همیشه شاکی و بداخلاق داری که هیچ وقت آروم نمی‌شینه. هر بار که می‌خوای سر یا بدن رو بچرخونی، با یه شوک کوچیک بهت یادآوری می‌کنه: «هی! یادت رفت من اینجام؟»
وقتی پشت میز می‌نشینی یا گوشی دستت می‌گیری، مثل یه کش نرم ولی بی‌رحم کشیده می‌شه و غر می‌زنه: «آقا/خانم، اینطوری نگه داشتن من خیلی فشار میاره، کمی آروم باش!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی، یه حالت عجیب ایجاد می‌کنه که انگار داری یه مانع نامرئی رو تحمل می‌کنی و راحت نمی‌ذاره استراحت کنی.

من چیم؟!
(در نمایه منتظر جواباتون هستم)

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
2.یه مهمون بداخلاق و خسته‌کننده داری که همیشه سر جاهای حساس تو وایمیسته. وقتی چیزی می‌خوری یا حتی فقط فکرش می‌کنی، یه شوک کوچیک می‌ده که انگار می‌گه: «هی! یادت رفت من اینجام؟ اینطوری نمی‌ذارم راحت باشی!»
گاهی وقتا با کوچک‌ترین لمس یا فشار، شروع می‌کنه به غر زدن و تهدید: «اگه مراقبم نباشی، فردا بدتر می‌شه!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی، یه حالت عجیب ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره راحت استراحت کنی و دائم یادآوری می‌کنه که حواست بهش نیست.

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
3.یه همراه بداخلاق و همیشه خسته داری که پشتت وایساده و هیچ وقت آروم نمی‌شینه. وقتی می‌خوای خم بشی، بایستی یا حتی راه بری، یه شوک کوچیک می‌ده که انگار می‌گه: «هی! فکر کردی می‌تونم راحت باشم؟» وقتی کل روز پشت میز می‌نشینی یا زیاد فعالیت می‌کنی، غر می‌زنه و یادآوری می‌کنه: «اگه کمی استراحت نکنی یا صاف ننشینی، فردا صبح یه پیام خیلی ناخوشایند می‌فرستم!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی، یه حالت عجیب ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره راحت دراز بکشی و دائم یادآوری می‌کنه که حواست بهش نیست.

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
4.یه مهمون بداخلاق و سرسخت داری که همیشه بالای سرت ایستاده و هیچ وقت آروم نمی‌شینه. حتی یه فکر ساده یا یه نور کم، کافی‌ست تا یه شوک کوچیک بده و غر بزند: «هی! من هنوز اینجام، فکر کردی می‌تونی راحت باشی؟» وقتی می‌خوای کار کنی یا به چیزی تمرکز کنی، مدام یادآوری می‌کنه: «اگه کمی استراحت نکنی یا صدا و نور اطرافتو کم نکنی، من بدتر می‌شم!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی یا یه لحظه آروم بگیری، یه حالت عجیب ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره ذهنت راحت باشه و دائم خبر می‌ده که حواست بهش نیست.

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
5.یه همکار بداخلاق و همیشه حساس داری که روی یه نقطه از دنیا (یعنی همون چیزایی که نگاه می‌کنی) ایستاده و هیچ وقت آروم نمی‌شینه. حتی یه نگاه کوتاه یا نور کم، کافی‌ست تا غر بزنه: «هی! فکر کردی می‌تونی راحت باشی؟ من هنوز اینجام!» وقتی صفحه‌ی گوشی یا کامپیوترت رو زیاد نگاه می‌کنی، یادآوری می‌کنه: «اگه کمی استراحت نکنی یا نور اطرافتو کم نکنی، من بدتر می‌شم!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی یا یه لحظه استراحت کنی، یه فشار کوچیک ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره ذهنت و چشمت راحت باشه و دائم خبر می‌ده که حواست بهش نیست.

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
6.یه همراه بداخلاق و همیشه حساس داری که هر جا می‌ری همراهته و هیچ وقت آروم نمی‌شینه. حتی یه لقمه کوچک یا یه حرکت ساده کافی‌ست تا غر بزنه: «هی! فکر کردی می‌تونی راحت باشی؟ من هنوز اینجام!» وقتی زیاد می‌خوری یا عجله می‌کنی، یادآوری می‌کنه: «اگه آرامش نداشته باشی یا درست مراقبم نباشی، فردا بدتر می‌شه!» حتی وقتی می‌خوای بخوابی یا یه لحظه استراحت کنی، یه فشار و ناراحتی کوچیک ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره راحت باشی و دائم خبر می‌ده که حواست بهش نیست.

موضوع نویسنده

AZHHAR

سطح
2

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
3,872
22,978
مدال‌ها
6
7.یه همراه بداخلاق و همیشه خسته داری که زیر پات ایستاده و هیچ وقت آروم نمی‌شینه. هر قدمی که برمی‌داری، یه یادآوری کوچیک می‌کنه: «هی! فکر کردی می‌تونی راحت راه بری؟ من هنوز اینجام!» وقتی زیاد می‌ایستی یا پیاده‌روی می‌کنی، غر می‌زنه و تهدید می‌کنه: «اگه استراحت نکنی یا فشار رو کم نکنی، فردا بدتر می‌شه!» حتی وقتی می‌خوای بشینی یا دراز بکشی، یه ناراحتی کوچیک ایجاد می‌کنه که نمی‌ذاره راحت باشی و دائم یادآوری می‌کنه که حواست بهش نیست.

بالا پایین