جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی آدیتی شارما

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط itszari. با نام بیوگرافی آدیتی شارما ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 422 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی آدیتی شارما
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
بیوگرافی آدیتی شارما (Aditi Sharma) بازیگر هندی و همسرش سرور آهوجا با عکس و ناگفته های زندگی اش را می خوانید

بیوگرافی آدیتی شارما و همسرش​

آدیتی دو شارما متولد 24 اوت 1983 در هندوستان، بازیگر و مدل است
فارغ التحصیل دانشگاه دهلی میباشد که از 24 سالگی بازیگری را آغاز‌ کرد و با فیلم «ریکی علیه خانوم ها» (Ladies vs Ricky Bahl) به شهرت رسید
این بازیگر هندی 160 سانتی‌متر قد و54 کیلوگرم وزن دارد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

خانواده​

آدیتی شارما (Aditi Sharma) روز 2 شهریور 1362 در شهر لاکنو هند در خانواده ای از طبقه «برهمن» به دنیا آمده است و اصالتا اهل پنجاب شمال غربی می باشد
دو خواهر به نام های ریدیما و ساحیل و یک برادر به نام شوتا دارد و پدرش دکتر دی و مادر آنیلا می باشد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
تحصیلات:
او در مدرسه شهر مونته سوری، لاکنو تحصیل کرده و از دانشکده کالج سری ونکاتسوارا، دانشگاه دهلی فارغ التحصیل شده است.

آغاز فعالیت​

آدیتی کار خود را با برنامه شکار استعدادهای زی تی وی با عنوان بهترین سینماستار کی خوج در سال 2004 آغاز کرد و برنده آن برنامه بود

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

ورود به هنرپیشگی​

سال 2007 در 24 سالگی با بازی در فیلم «خانا و ایرا» در نقش ناندینی و ایر اولین بار در پرده سینما حاضر شد و بازیگری را آغاز کرد.
سپس سال 2008 در فیلم جنایی «سیاه و سفید» در نقش شاهگوفتا شناخته شد و پس از آن سال 2010 در فیلم ام « شانتی» در نقش انجلی حسابی درخشید

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

شهرت​

سال 2011 با بازی در فیلم کمدی رمانتیک «خانم ها درمقابل ریکی باهل» Ladies vs Ricky Bahl در نقش سائرا شهرت زیادی کسب کرد
او همچنین سال 2018 در فیلم درام «لاتو عاشقانه» در نقش جیتی بازی کرد

فعالیت در تلویزیون​

سال 2004 با بازی در سریال بهترین سینماستارهای هند «کی خوج» India’s Best Cinestar Ki Khoj اولین بار در قاب تلویزیون در نقش خودش حاضر شد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
سال 2015 در سریال گانگا نقش آفرینی کرد و حسابی خوش درخشید و سال 2019 در سریال «دنباله ای از تغییر روابط» Silsila Badalte Rishton Ka ایفای نقش کرد.

حرفه مد​

او تا کنون در تبلیغات چندین برند از جمله Tata Sky، Colgate، Dominos Pizza، Bank of India، Tanishq و … حضور داشته است

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

ازدواج​

آدیتی در سال 2014 در 31 سالگی با آقای «سرور آهوجا» ازدواج کرد که ثمره این ازدواج یک فرزند میباشد

بازیگری​

بازیگری حرفه ای سخت است و باید در نقشت آنقدر خوب بازی کنی تا ببیننده را در خود فرو ببری، من از کودکی به بازیگری علاقه داشتم و دوست داشتم حرفه ای شوم

نقش​

بازی کردن در هر نقشی هنر خاصی میطلبد من معمولا دوست دارم نقش های متفاوتی را انجام دهم و سعی میکنم نقش های هیجان انگیز را بیشتر بازی کنم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

مد و لباس​

من جز افرادی هستم که به مد و لباسم اهمیت خاصی میدهم و دوست دارم لباس های مارک دار بر تن کنم و از برند های شیک پیروی میکنم

زیبایی​

زیبایی در نگاه همه متفاوت است من به زیبایی هایی درونی اهمیت زیادی میدهم و خیلی ها زیبایی را زیبایی را بیرونی تصور میکنند ولی من به چنین زیبایی معتقد نیستم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

علاقه به تناسب اندام​

من علاقه زیادی به ورزش کردن و یوگا دارم دوست دارم همیشه اندام مناسبی داشته باشم و چون ورزش باعث میشود که روحیه تازه و شادابی داشته باشم

شخصیت و علایق​

آدیتی فردی مهربان خوش رو، عاشق حیوانات است و او به تماشای فیلم، رقصیدن و گوش دادن به موسیقی علاقه مند است

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

ناگفته ها​

«وحیده رحمان»، «ممتاز»، «کاجول»، «رانی موکرجی» و «مادهوری دیکشیت» بازیگران مورد علاقه اش هستند
آدیتی و همسرش سرور در سریال Gangaa با هم همبازی بودند و برآورد می شود ارزش خالص دارایی وی 3 میلیون دلار باشد

بالا پایین