جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی سارا بهرامی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سارا بهرامی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 446 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سارا بهرامی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی سارا بهرامی

سارا بهرامی متولد 2 بهمن 1361 در اصفهان ، بازیگر سینما و تلویزیون است

فارغ التحصیل لیسانس رشته تئاتر از دانشگاه تنکابن مازندران می باشد که از سال 88 وقتی 27 ساله بود جلوی دوربین رفت و حالا دوست دارد با اصغر فرهادی کار کند

WipeOut04_21_2021_010457.470000.jpg

خانواده

در یک خانواده شش نفره اصفهانی به دنیا آمد و دو خواهر و یک برادر دارد
اولین بار سال 1370 وقتی 9 ساله بود پدرش او را در کلاس های تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ثبت نام کرد و الفبای بازیگری را آنجا یاد گرفت

از اصفهان تا تهران

بعد از پايان تحصيلات متوسطه و گرفتن دیپمل در رشته ریاضی و فیزیک راهی تنکابن شد و در دانشگاه این شهر در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد

پس از آن روانه تهران شد و در موسسه کارنامه با مدیریت پرویز پرستویی و حبیب رضایی مشغول آموزش حرفه ای بازیگری شد

جلوی دوربین

اولی بار دوران دانشجویی در یک فیلم کوتاه دانشجویی جلوی دوربین رفت تا اینکه سال 1388 در 27 سالگی با فیلم «آینه های روبرو» رسما وارد سینما شد

بازی در سریال «پروانه» در سال 1392 شروع حرفه ای در این عرصه برای او بود و توانست در بین مردم شناخته شود

کسب سیمرغ

در سال 1396 با فیلم «دارکوب» به کارگردانی بهروز شعیبی در نقش یک مادر معتاد کنار امین حیایی و مهناز افشار و هادی حجازی فر درخشید

ایشان به حدی در نقش معتاد این فیلم درخشید که در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر موفق به کسب سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن شد

متن و تاثیر پذیری آن

من در دانشگاه ادبیات نمایشی خوانده ام و بخش تئوری ماجرا را می شناسم شاید به رمان خواندن هم ربط دارد

من زیاد رمان می خوانم و رمان خواندن یکی از لذت بخش ترین تفریحات زندگی ام است

علاقه به همکاری با فرهادی

دلم می خواهد با آقای اصغر فرهادی کار کنم ، این علاقه ام به موفقیت های امروز فیلم های آقای فرهادی ربطی ندراد

هنوز برای من فیلم «چهارشنبه سوری» دوست داشتنی ترین فیلم آقای فرهادی است برای فیلم جدایی نادر از سیمین هم تست دادم !

WipeOut03_21_2021_010336.378000.jpg

انرژی برای کار

بازیگری کار سختی است، مخزنت خالی می شود و باید زمانی صرف کنی تا این مخزن دوباره پر شود و انرژی دوباره برگردد

وضعیت تاهل

ازدواج سارا بهرامی تابحال رسانه ای نشده است و عکس های منتشر شده از همسر سارا بهرامی مورد تایید نیست و طرفداران وی هستند

اندازه نقش

اندازه نقش واقعا برایم مهم نیست ، اگر یک نقش چالش برانگیز مکمل وجود داشته باشد ، در صورتی که در قاعده حرکت من بگند ، قبول می کنم

یک نکته برایم خیلی مهم است ، اینکه هر نقش را در زمان و موقعیت مناسبش بازی کنم

بالا پایین