جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی سام قریبیان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سام قریبیان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 507 بازدید, 7 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سام قریبیان
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
محمدسام قریبیان (زاده ١٣ دی ۱۳۵۸ در نیویورک) هنرپیشه، نویسنده و کارگردان سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است. وی فرزند فرامرز قریبیان و مینا خیامی است.

Screenshot_20211105-221543_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8

فعالیت‌ها

سام قریبیان برای اولین بار در سال ۱۳۶۴ مقابل دوربین فیلم سینمایی گردباد به کارگردانی کامران قدکچیان رفت. او جسته و گریخته در دهه ۶۰ و ۷۰ مشغول به فعالیت حرفه‌ای در فیلمهای سینمایی از جمله جدال در تاسوکی به کارگردانی فرامرز قریبیان؛ شکار خاموش به کارگردانی کیومرث پوراحمد و ترانزیت به کارگردانی علی سجادی حسینی بوده‌است تا اینکه در سال ۱۳۷۶ برای اولین بار به عنوان مجری تلویزیون شروع به فعالیت کرد. وی در سال ۱۳۷۷ پس از اجرای افتتاحیه و اختتامیه جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان اصفهان به آمریکا رفت. وی در ایالت کالیفرنیا موفق به دریافت لیسانس کارگردانی سینما و فوق‌لیسانس مدیریت و اقتصاد سینما شد. علاوه بر این، دوره یک ساله آکادمی فیلم نیویورک راهم گذارنده است. او همچنین در گروه تولید فیلم هالیوودی آقای بروکس حضور داشت. وی یک‌سال پس از اتمام تحصیلاتش به ایران بازگشت. سام قریبیان برنده جایزه بهترین فیلمنامه برای فیلم گناهکاران از جشنواره لوسرن سوئیس است. او همچنین به عنوان استاد مهمان در دانشگاه سینما تئاتر دانشگاه هنر به تدریس مشغول است. قریبیان برای ترجمه کتاب انار و گل سرخ برنده جایزه جهانی بهترین ترجمه از فستیوال کتاب گورمند شده‌است. او اکنون کاندیداتور دریافت مدرک دکترای خود است و بر روی رساله دکترای خود در مورد جامعه شناسی هنر و تفکر انتقادی در سینما از دانشگاه معتبر اروپایی ساس-فی در سوئیس EGS-Sass-Feeفعالیت میکند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
وی برای فیلم‌نامه فیلم گناهکاران، نامزد دریافت سیمرغ بلورین از سی و یکمین جشنواره فیلم فجر شد.

سینمایی​

کارگردان​

• ۳۶۰ درجه (۱۳۹۳)
  • عالیجناب (١٣٩۶)

نویسنده​

• عالیجناب (۱۳۹۶)
  • انار و گل سرخ (۱۳۹۶) (ترجمه)
  • ۳۶۰ درجه (۱۳۹۳)
  • گناهکاران (۱۳۹۰)

بازیگر​

• سیاه باز (۱۳۹۹)
  • خروج (۱۳۹۸)
  • عالیجناب (مجموعه تلویزیونی) (۱۳۹۶)
  • هایلایت (۱۳۹۶)
  • نیمرخ‌ها (۱۳۹۳)
  • به تهران خوش آمدید (۱۳۹۲)
  • خط ویژه (۱۳۹۲)
  • لاله (۱۳۹۲)
  • گناهکاران (۱۳۹۰)
  • قانون(۱۳۷۴)
  • ترانزیت (۱۳۷۲)
  • شکار خاموش (۱۳۶۸)
  • جدال در تاسوکی (۱۳۶۵)
  • گردباد (۱۳۶۴)

تلویزیون​

• بیست (مجموعه تلویزیونی، محمدحسن زاده- پروین شمشکی)
  • جشن خاطره‌ها (مجموعه تلویزیونی، شیرین جاهد- پروین شمشکی)
  • رهایی(مجموعه تلویزیونی) (مجموعه تلویزیونی، مسعود تکاور) در نقش مهندس، حرفه‌ای
  • مجموعه تلویزیونی تنهایی لیلا (در نقش شایان) (۱۳۹۴)
  • عالیجناب (مجموعه نمایش خانگی کارگردان و نویسنده) (۱۳۹۶)
  • ایراندخت(مجموعه تلویزیونی) (ستارخان)(۱۳۹۶) در نقش سهراب
  • شاهرگ (۱۳۹۹) در نقش جمال
  • کلبه ای در مه (١۴٠٠)

تئاتر​

• بوی قهوه و بلال و کباب (احسان کرمی و فرشته طائرپور، ۱۳۹۲)
  • یک کلیک کوچولو (احمد سلیمانی و محمدرضا کوهستانی، ۱۳۹۳)
  • نگاهمان می‌کنند (محمد رضا اصلی و نغمه ثمینی، ۵–۱۳۹۴)
  • عذرخواهی از آقای امانوئل (امیررضا سپهری و امانوئل اشمیت، ۱۳۹۴)
  • سنترال پارک وست (کارگردان : شایسته ایرانی )
  • آهسته با گل سرخ (کارگردان : هادی مرزبان، ۱۳۹۷)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
اولین بازی

اولین بار در سال 1364 وقتی 7 ساله بود کنار پدر در فیلم سینمایی گردباد بازی کرد

او یکسال بعد در فیلم جدال در تاسوکی به کارگردانی پدرش فرامرز قریبیان و به نویسندگی مادرش دوباره بازیگری را تجربه کرد

از شهرت تا مهاجرت

تا سال 1374 سه فیلم سینمایی دیگر بازی کرد تا اینکه سال 1376 در 18 سالگی بعنوان مجری با برنامه بیست وارد قاب تلویزیون شد

او پس از اجرای افتتاحیه و اختتامیه جشنواره بین المللی کودک و نوجوان در سال 77 به آمریکا رفت و 14 سال بعد ، یعنی سال 1391 به ایران برگشت

کار حرفه ای در هالیوود

در زمان دانشجوی انواع مستند و فیلم کوتاه ساختم اما تنها کار خیلی مهم من یک فیلم هالیوودی بود که در گروه تولیدش بودم ؛ البته فیلم خوبی هم نشد

اسم فیلم Mr Brooks در سال 2007 بود که کوین کاستنرو دمی‌ مور بازی می‌ کردند ؛ درسته فیلم موفقی نبود اما می‌ شود گفت اولین فیلم هالیوودی بود که من کار کردم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
تدریس در دانشگاه

بعد از بازگشت به ایران در دانشگاه سینما تئاتر دانشگاه هنر به تدریس مشغول شد و حالا در آموزشگاه ها ، کارگردانی و فیلمنامه‌ نویسی یاد می دهد

رانندگی در تهران ، هرگز

از 14 سالگی رانندگی با تریلی را بخاطر بازی در فیلم ترانزیت سال 72 یاد گرفتم

در همه این سال ها در اروپا ، آمریکا و حتی شهرستان های ایران رانندگی کردم ، اما بخاطر نبود فرهنگ رانندگی هرگز در تهران رانندگی نمی کنم

ازدواج

سام قریبان هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

تجربه بازی در سریال تاریخی

تماشای سریال های تاریخی را همیشه دوست داشتم اما هیچ وقت دوست نداشتم بازیگر سریال های تاریخی باشم چون ساخت آنها بیش از 5 سال طول می کشد

اما خوشبختانه در سریال ایراندخت زمان سالانه نداشت و توانستم تجربه جذابی بدست آورم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
ترجمه کتاب

در سال 1396 کتاب آشپزی انار و گل سرخ نوشته آریانا باندی ، نویسنده ایارنی و آمریکا با ترجمه سام قریبیان در شهر کتاب فرشته رونمایی شد

این کتاب بعدا موفق شدن جایزه جهانی بهترین ترجمه را از فستیوال کتاب گورمند بدست آورد

کارگردانی و فیلمنامه نویسی

این هنرمند کنار بازیگری تئاتر و تلویزیون ، در سال 1390 نویسندگی را با سریال گناهکاران شروع کرد و از سال 1393 هم وارد مقوله کارگردانی شد

بازیگر هدفم نیست

بازیگری هدفم نیست ، اگر نقش های خوبی پیشنهاد شود که عوامل و سناریوی خوبی داشته باشد می پذیریم ، آنقدر کم هوش نیستم که پیشنهاد جذاب را رد کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
کارگردانی

مشکل من با نقش های مثبت این است که معمولا منتظر می مانند تا بلایی به سرشان بیاید بعد دست به کاری بزنند

ترجیح می دهم نقش قهرمانی موثر را بازی کنم ، کسی که اعتقادی دارد و پای آن می ایستد و مبارزه می کند ، کسی که عاشق است و برای عشقش می جنگد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8