جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی ستاره حسینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی ستاره حسینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 409 بازدید, 7 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی ستاره حسینی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
نام: ستاره حسینی

تولد: 16 آذر 1372 در تهران

تحصیلات: لیسانس رشته مهندسی صنایع

شروع: 1390 با نمایش «ماه مهربون ناز نکن»

فعالیت حرفه ای: سریال «تغییر وارونه یک رویا» 1393

شهرت: 1396 با سریال «گسل»

ازدواج: مجرد

ناگفته ها: ورزش می کنم ، نقاشی می کنم ، کتاب میخونم

Screenshot_20211105-215705_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
زندگینامه

از سن شانزده سالگی در تئاتر کار کرده‌است، برای اینکه جلوی دوربین بیاید در کلاسهای فریدون جیرانی شرکت کرده‌است و او هم ستاره حسینی را برای بازی در سریال تعبیر وارونه یک رؤیا انتخاب نموده‌است و بدین ترتیب وی به تلویزیون راه یافت. اما حضور اصلی او در تلویزیون که باعث شناخته شدن و دیده شدن او بود بازی در سریال گسل به کارگردانی علیرضا بذرافشان می‌باشد که سال ۹۶ پخش گردید. او در نقش مرضیه اعتبار در این مجموعه حضور دارد. مرضیه دختر معاون وزیر که دانشجو پزشکی است و دختری باهوش و سخت گیر که قلبی مهربان دارد و البته جالب و بامزه و گاهی خشن است. همچنین وی از جمله بازیگران فیلم سینمایی وارونگی به کارگردانی بهنام بهزادی که در جشنواره فجر ۱۳۹۴ اکران شده می‌باشد.

ستاره حسینی به تازگی در سریال گیله وا که از شبکه سه تلویزیون در حال پخش است در نقش ماه بانو ایفای نقش می کند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
جلوی دوربین تا شهرت

سال 1391 در نمایش «گل» به کارگردانی جعفر مهیاری حضور داشت تا اینکه سال 1393 وقتی 19 ساله بود با سریال «تغییر وارونه یک رویا» جلوی دوربین رفت

ایشان سال 1395 در سریال «چرخ فلاک» حضور داشت تا اینکه یکسال بعد با سریال گسل در نقش مرضیه اعتبار به اوج شهرت رسی

نحوه حضور در گسل

آقای بیژن امکانیان به علیرضا بذرافشان (کارگردان) گفته بود من فیلم وارونگی را دیدم که یک دختر جوان به خوبی در آن بازی کرده و من بازی او را خیلی دوست داشتم

اگر برای نقش مرضیه هنوز کسی را انتخاب نکرده‌ اید این بازیگر را ببینید ، اینطور شد که من با معرفی ایشان وارد سریال گسل شدم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
عاشق بازیگریم

عاشق بازیگری هستم به این دلیل که بازیگری مثل جادو می ماند ، هنرپیشه از عالم واقعیت به دنیایی می رود که در آنجا می تواند خلاق باشد و آفرینش داشته باشد

علاقه به تئاتر

کلا تئاتر را خیلی دوست دارم چون کارم را از تئاتر شروع کردم و اینکه تا جایی که بتوانم نمایش ها را می بینم و خودم هم بازی می کنم

چهره های مورد علاقم

در میان کارگردان های خارجی «کریستوفر نولان» را خیلی دوست دارم ، فیلم «در میان ستارگان» و «آلفرد هیچکاک» را هم خیلی می پسندم

کارهای «اینگمار برگمن» را دوست دارم ، فیلم «دریادها و نجواها» و بازی ناتالی پورتمن هم خیلی جالب و متفاوت است.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
بازیگر و کارگردان مورد علاقه

در بین بازیگران دوست دارم کنار استاد علی نصیریان ، لیلا حاتمی و شهاب حسینی بازی کنم و کارگردان هایی مثل مهرجویی ، فرهادی و کیمیایی را دوست دارم

موسیقی

من موسیقی را خیلی دوست دارم ، همه الهامات و خلاقیت های ما زمانی اتفاق می افتد که به یک موسیقی خوب گوش کنیم

موسیقی روح زندگی من است ، یادی کنم از استاد مرحوم محمدرضا شجریان که واقعا اسطوره تاریخ موسیقی ما بودند

از ورزش تا سینما

ورش می کنم ، نقاشی می کنم ، کتاب میخونم ، فیلم می بینم و بیشتر فیلم های ایرانی رو هم می روم سینما می بینم

بهترین فیلم ایرانی که تابحال دیدم رگ خواب هست که چندین بار دیدم و هر سریم گریه کردم .

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
ازدواج سخت است

بنظرم ازدواج کلا سخت است و برای بازیگرها سخت تر ، شاید بیشتر بخاطر دوری و سختی کار که اصولا آدم ها با این قضیه مشکل دارند

شما یا باید بین ازدواج و کار یکی را انتخاب کنید یا یک مرد فوق العاده پیدا شود که این چیزها را درک کند

مافیا و سانسور

دوست دارم مافیا از سینمای ما کاملا از بین برود و این دوست بازی ها و نقش های وارثی دیگر وجود نداشته باشد ، استعداد و توایی مهم است و سانسور هم نباشد

نقش مورد علاقه ام

دوست دارم نقش چالشی و متفاوت از خودم را بازی کنم ، به این دلیل که بتوانم به درون ضمیر ناخودآگه خودم بروم و از حافظه عاطفی خودم استفاده کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8