جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی سعید آقاخانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سعید آقاخانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 410 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سعید آقاخانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
سعید آقاخانی (زاده ۴ اسفند ۱۳۵۰ در بیجار) بازیگر، فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان ایرانی است. وی دانش‌آموخته تئاتر از دانشگاه تهران است.

Screenshot_20211105-215022_Chrome.jpg

انصراف از جشنواره فیلم فجر

سعید آقاخانی پس از سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراین توسط پدافند هوایی در دی ۱۳۹۸، در راستای همدردی با مردم از شرکت در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

وی در یادداشت کوتاهی نوشت:

«بی تردید هنرمند واقعی و اصیل، هیچگاه از خاستگاه و مردمش جدا نبوده و نیست. این روزها که حوادث مترقبه و غیرمترقبه گوناگونی جو روانی جامعه و مردم شریف میهنم را یک به یک با بی رحمی نشانه گرفته‌اند، صلاح دیدم ضمن بیان همدردی صمیمانه خودم و آرزوی شکیبایی برای خانواده‌های داغدار و تمنای مغفرت برای از دست رفتگان از پیشگاه پروردگار، انصراف خودم را از حضور در جشنواره فیلم فجر امسال اعلام کنم.»

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
از نویسندگی و کارگردان

نویسندگی فیلمنامه را سال 1384 با سریال متهم گریخت به کارگرانی رضا عطاران تجربه کرد و با همین سریال هم بعنوان بازیگر بسیار دیده شد

او سپس سال 88 با سریال عید امسال کارگردانی را هم آغاز کرد

کسب سیمرغ بلورین

سعید آقاخانی در جشنواره فیلم فجر 93 برای ایفای نقش در فیلم خداحافظی طولانی پس از رقابت تنگاتنگ با سیامک صفری سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول را گرفت

ازدواج و همسرش

سعید آقاخانی بیش از دو دهه است با دختری از شیراز بنام گلرخ حقیقی ازدواج کرده که ثمره این زندگی دو دختر بنام خورشید و دریا متولد سال 74 و 80 می باشد

می گوید به علت علاقه زیادی به دخترانشف نمی خواهد داماد دار شود

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
دوستان صمیمی

محسن تنابنده ،امیر جعفری، علی شام بیاتی و امیر غفارمنش را از بهترین دوستان خود می داند و در دوران دانشجویی با رضا عطاران هم خوابگاهی بود

شوخ و زهر مارم

در زندگی شخصی ام شوخ هستم ولی سر کار نه؛ زهرمارم، به حساسیت کار و کیفیت آن خیلی اهمیت می دهم برای همین بد اخلاق می شوم

کمپ ترک اعتیاد

بیش از 15 سال است که در زمینه ترک اعتیاد بصورت جدی فعالیت می کند و تابحال در قامت مجری، باعث ترک اعتیاد افراد زیادی شده است

علاقه به نقش خوب

شخصا اگر نقشی خوبی به من پیشنهاد شود، ژانر آن برایم تفاوتی نمی کند، خیلی ها می گفتند حالا که سینما کار می کنی، به تلویزیون بازنگرد

ولی برایم مهم نیست، اگر نقشی را دوست داشته باشم و فکر می کنم می توانم با ان مردم را سرگرم کنم، حتما بازی می کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
بازگشت با نون خ

آقاخانی از نوروز 98 سریال نون خ را کارگردانی می کند و خود نیز بازیگر نقش اصلی آن می باشد که بخاطر اقبال مردم فصل دوم آن نیز سال 99 ساخته شد

انصراف از جشنواره فجر

بعد از سقوط هواپیمای مسافربری توسط پدافند سپاه در دی 98، آقاخانی با انتشار متن انتقاد زیر از حضور در جشنواره فیلم فجر انصراف داد

بی تردید هنرمند واقعی و اصیل، هیچگاه از خاستگاه و مردمش جدا نبوده و نیست، این روزها که حوادث مترقبه و غیرمترقبه گوناگونی جو روانی جامعه و مردم شریف میهنم را یک به یک با بی رحمی نشانه گرفته اند

صلاح دیدم ضمن بیان همدردی صمیمانه خودم و آرزوی شکیبایی برای خانواده های داغدار و تمنای مغفرت برای از دست رفتگان از پیشگاه پروردگار، انصراف خودم را از حضور در جشنواره فیلم فجر امسال اعلام کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8