جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی سمانه پاکدل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سمانه پاکدل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 121 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سمانه پاکدل
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,719
مدال‌ها
8
سمانه پاکدل متولد 26 مهر 1366 در اصفهان، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس رشته روانشناسی است، از دستیاری صحنه تئاتر به بازیگری تلویزیون و سینما رسید، ازدواج کرده و عاشق خواب است

WipeOut17_20_2021_111723.784000.jpg

خانواده

در یک خانواده 5 نفری بدنیا آمد یک خواهر و یک برادر بزرک تر از خود دارد، پدر و مادرش هر دو کارمند بودند، می گوید به همین علت آشپزی ام خوب است

از علاقه تا شروع بازیگری

با تشویق خواهر و همسر خواهرش در 17 سالگی بعنوان دستیار صحنه در تئاتر شروع به فعالیت کرد سپس توسط دکتر علی پویان برای بای در نمایش رودکی دعوت شد

مخالت خانواده با تحصیل

خیلی دوست داشت دبیرستان هنرستان سوره، بازیگری بخواند اما خانواده اش اجازه ندادند و مجبور شد تجربی بخواند و در دانشگاه روانشناسی قبول شد

اولین بازی حرفه ای

اولین بار با تله فیلم مهندی گلستانه وارد تلویزیون شد، سپس در سال 1387 وقتی 21 ساله بود با فیلم روز حسرت بکارگردانی سیروس مقدم تجربه حرفه ای تری را کسب کرد

مسعود رسام

به گفته ی خودش او جایگاه فعلی اش را مدیون مسعود رسام (تهیه کننده) است که وی را سال 88 به حسین سهیلی زاده برای حضور در سریال دلنوازان معرفی کرده است

خانوم پاکدل با این سریال به شهرت رسید

زبان انگلیسی – ورزش

زبان می‌ خونم البته از سال گذشته شروع کردم جا داره اینو بگم که فردا نگن می‌ خواد از ایران برود (خنده) فقط بنویسید برای دل خودم این کار را انجام می‌ دهم

البته یکسالی هم ورزش حرف های می‌ کنم

عاشق خواب

در دوران مدرسه درسخوان بودم و از معلم گرفته تا ناظم همه از من راضی بودند

تنها مسئله‌ ای که داشتم خواب ماندن بود. الان برای این که حلش کنم هر موقع برای ضبط سریال یا فیلم آفیش هستم، می‌گویم حتما سرویس دنبالم بفرستند

الگوی بازیگری

من علاقه‌ ی زیادی به پیشکسوتان دارم

به نظرم افرادی مثل محمد علی کشاورز، عزت الله انتظامی، فریماه فرجامی و نصرالله رادش از جمله کسانی هستند که سینما و تئاتر ایران مدیونشان است

او در بین بازیگران زن از فاطمه معتمدآریا نام می برد

سمانه پاکدل و همسرش

سمانه پاکدل فروردین 96 در برنامه دورهمی گفت هم خانواده دار است و هم تحصیل کرده اما کسی نمی گیردش، یکسال بعد در مرداد 97 با هادی کاظمی بازیگر ازدواج کرد

WipeOut17_20_2021_111701.110000.jpg
کار خانه و آشپزی

بخاطر شغل کارمندی پدر و مادرم از کودکی کار خانه می‌ کردم و این کار را دوست داشتم، آشپزی‌ ام هم خوب است و در این مورد ادعا دارم

پیوست‌ها

• WipeOut17_20_2021_111723.784000.jpg
    134.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • WipeOut17_20_2021_111723.784000.jpg
    134.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا پایین