جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی شیدا یوسفی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی شیدا یوسفی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 365 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی شیدا یوسفی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی شیدا یوسفی
شیدا یوسفی از بازیگران جوان سینما و تلویزیون در ایران است. شیدا یوسفی متولد ۲۰ آذر ماه سال ۱۳۶۵ در تهران و فارغ التحصیل رشته کارگردانی از دانشگاه سوره است.

شروع فعالیت شیدا یوسفی
شیدا یوسفی، فعالیت خود در حوزه هنری را با دستیاری کارگردان و منشی گری صحنه شروع کرد. اولین حضور تلویزیونی او در سریال بچه مهندس بوده است.

Screenshot_20211023-142109_Google.jpg

شیدا یوسفی همچنین در سریال ممنوعه ایفای نقش داشته است. این سریال داستان سه نسل را به صورت پیوسته روایت می کند از دغدغه های امروز جوانان تا آسیب مسائل روز خانوادگی و اجتماعی را به نمایش می گذارد.

از برنامه ریز تا منشی گری

بعد از فارغ التحصیل از دانشگاه بعنوان برنامه ریز اولین تجربه خود را با فیلم سه نفر روی یک خط به کارگردانی عبداله غیابی در سال 89 بدست آورد

سپس با فیلم چگونه میلیادر شدم وارد عرصه منشی گری پشت صحنه شد

خواهرا و پرسپولیس

خانم یوسفی کوچکترین فرزند خانواده می باشد و دو خواهر بزرگتر از خود نیز دارد او به شدت طرفدار تیم پرسپولیس است و پدرش را تنها مرد زندگی می داند

تئاتر و ازدواج

در عرصه تئاتر نیز بتازگی حضور جدی دارد و هنوز ازدواج نکرده و مجرد است

Screenshot_20211023-142218_Google.jpg

مجلس گرم کن

به قول دوستانش مجلس به دست بگیر است تا جایی که وقتی وارد جمعی می شود همه می گن سکوت شیدا یوسفی آمد

دوست صمیمی

یک چیزی که از متین ستوده همیشه تو ذهنم می آید اینه که حتی اگر بخاطر مشغله کاری مدت زیادی همو نبینم عمق رابطمون خیلی زیاد است

اگر هر جایی و هر نقطه ای موردی برام پیش بیاد و اگر به متین زنگ بزنم خودش را سریع می رساند

رودرو با مشکلات

درصد امید به زندگی من واقعا خیلی زیاد است ، و اینکه خوشم نمیاد از اینکه خط زندگی همیشه روی خط ممتد باشد ، جذابیت های زندگی به این فراز و فرودهاست

اما قطعا تحت تاثیر احساسات قرار می گیرم و شاید دچار استرس بشم اما سریعا خودم را جمع می کنم تا ببینم چیکار باید کرد

علاقه به پزشکی

من واقعا از اول هم میدونست این رشته و این فضا و این کار را دوست داشتم ولی بعضی وقت ها به پزشک شدن فکر می کنم

به خودم می گم من این همه درس خواندم برای کنکور و رتبه دو رقمی آوردم می توانستم مثلا پزشکی هم بخوانم

حیوان خانگی

من کلا از گربه خیلی می ترسیم ولی متین ستوده یک روز یک گربه خرید بعد به من عشق گربشو تحمیل کرد و الان یک گربه بنام مخمل دارم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8