جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی | شیوا طاهری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Ayumi با نام بیوگرافی | شیوا طاهری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 394 بازدید, 16 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع بیوگرافی | شیوا طاهری
نویسنده موضوع Ayumi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ayumi
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

اوقات فراغت​

در زمان خلوتم گاهی کتاب مورد علاقه ام را می خوانم ، گاهی موزیک می گذارم و ورزش می کنم و گاهی هم شروع به تمیزکاری خانه می کنم.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

مدل نیستم​

من با اینکه پیشنهادت مدلینگ زیادی داشتم اما مدل نیستم و صرفا برای یک برند بعنوان مدل عکاسی چند همکاری انجام دادم. ما در ایران حرفه ای بنام مدلینگ نداریم و مدلینگ خیلی جدی تر از این حرف هاست.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

شهرت را دوست دارم​

شهرت را دوست دارم ولی تشه شهرت نیستم ، شهرتِ خوب را دوست دارم ، دوست دارم آدمی باشم که به خوب بودن ، اخلاق داشتن و آرتیست بودن معروف باشم.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

کارگردان و بازیگر مورد علاقه​

عاشق اینم که در کارهای آقای کیانوش عیاری بازی کنم ، در مورد بازیگرها هم دوست دارم با آقای فرهاد اصلانی، استاد علی نصیریان و فاطمه معتمدآریا همبازی باشم

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

خط قرمز من​

زندگی من پر از رنگ هاست و عاشق زندگی هستم ، خط قرمز من همیشه دل نشکستن و حق الناس است که خیلی برایم اهمیت دارد.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

موسیقی در زندگی من​

تقریبا هر کاری که می کنم موسیقی باید پلی باشد ، یادم می آید مدرسه که می رفتم موقع درس خواندن هم موسیقی پخش می شد. خواننده محبوب زیاد دارم و تقریبا همه نوع موسیقی گوش می دهم ، بستگی به مود من دارد.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

شخصیت محبوب من​

من عاشق شخصیت کاریزماتیک و رها بودن «جانی دپ» هستم و کارگردان هایی مثل «درن آرنوفسکی» و آثار «تیم برتون» را همیشه دنبال می کنم و بارها می بینم.

بالا پایین