جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی لیلا بلوکات

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی لیلا بلوکات ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 408 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی لیلا بلوکات
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8

لیلا بلوکات متولد 4 آذر 1363 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است

فارغ التحصیل لیسانس رشته طراحی فرش می باشد که از 14 سالگی تئاتر را شروع کرد و با سریال یوسف پیامبر در نقش همسر آخناتون به شهرت رسید

Screenshot_20211008-185859_Google.jpg

خانواده

خواهر بزرگش نوشا مهندس برق و خواهر کوچکش میترا مدیریت ایرانگردی و جهانگردی خوانده و تنها برادرش در رشته نقشه کشی صنعتی تحصیل کرده است

در رشته فرش

از دوران دبیرستان عشق بازیگری داشتم برای همین تصمیم گرفتم حرفه بازیگری را دنبال کنم اما از شانس ام مهلت ثبت نام در هنرستان صدا و سیما تمام شده بود

در نهایت مجبور شدم در رشته فرش که متقاضی کم داشت ادامه تحصیل بدم

ازدواج

موضوع ازدواج در اولویت زندگی امروز من نیست هر چند معتقدم ازدواج از موضوعاتی نیست که روی آن برنامه ریزی خاصی داشت و گاهی ناخودآگاه افراد را درگیر خودش می کند

از والیبال تا سوارکاری

به شدت در ورزش فعال هستم ، از اعضای ثابت تیم والیبال هنرمندانم و سوارکاری را به طور حرفه ای انجام می دهم ، البته والیبال را از نوجوانی دنبال می کردم

جراحی زیبایی

من بارها به خاطر بینی کوچک و گونه برجسته ام مورد قضاوت قرار گرفتم ، حتی اغلب کارگردان ها فکر می کنند هیچ جای صورتم مال خودم نیست

اما قسم میخورم حتی یک بار جراحی یا تزریق ژل نداشته ام

لذت کمک

از دوران کودکی عاشق کمک کردن به دیگران بودم ، یادمه در دوران دبیرستان متوجه شدم فردی برای تهیه جهیزیه دچار مشکل است در آن مقطع از همکلاسی ها، دوست و آشنا پول جمع کردم و برای آن فرد جهیزیه خریدم

لذت این کمک به قدری برایم شیرین بود که تصمیم گرفتم به شکل جدی تر وارد این حوزه شوم

خیریه مهر لیلا

خانوم بلوکات حالا موسس خیریه مهر لیلا است که هدف موسسه کمک به بیماران ام اس ، سندروم دان ، مبتلایان به سرطان و بچه های بی سرپرست و معلول می باشد

فرزندان

لیلا بلوکات در موسسه خود بیش از 1000 بچه تحت پوشش دارد و خود نیز شخصا سرپرستی 6 دختر و 2 پسر معلول را بر عهده دارد

Screenshot_20211008-190341_Chrome.jpg

راز سلامتی

از زمانی که به مفید و مضر بودن خوردنی‌ ها آگاهی پیدا کردم بسیاری از مواد را از برنامه غذایی‌ ام حذف و جایگزین مفیدتر و بهتری برای همه آنها پیدا کردم

کتاب و سفر

دو تا موضوعی که بیشترین کتاب‌ ها را درباره‌ شان خواندم یکی کتاب‌ های تاریخی است و دیگر روانشناسی می باشد ، همچنین عاشق سفر هم هستم

اگر بازیگر نبودم

اگر به هنر علاقمند نبودم ، کارشناسی فرش را انتخاب نمی کردم ، پر از دغدغه و انرژی هستم و دوست دارم افکار و روح و روانم را جایی تخلیه کنم

اگر بازیگر نمی شدم شاید یک وکیل قابل بودم یا یک خبرنگار بین المللی و مطرح ، چون همیشه به دنبال ارضاء کنجکاوی هایم هستم

بالا پایین