جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی| مهدی پاک‌دل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط itszari. با نام بیوگرافی| مهدی پاک‌دل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 499 بازدید, 21 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع بیوگرافی| مهدی پاک‌دل
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
ازدواج دوم
آقای پاکدل در چند سال اخیر بیشتر با رعنا آزادی ور (بازیگر) دیده می شد که در نهایت خبر ازدواج آنها در 29 آبان 1399 توسط عاطفه رضوی زن داداش مهدی تایید شد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
در عرصه خوانندگی
سال 1394 به دنبال درخواست محمد جواد بیگلرزاده آهنگساز و آقای «حسن جنت مکان» شاعری برای خواندن چندین دکلمه دعوت شد
به این ترتیب او در او در این آلبوم 13 قطعه ای اولین و آخرین تجربه اش را بدست آورد

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
کناره گیری از تلوزیون
به گزارش 30cinema آقای پاکدل در مورد شایعه کناره گیری اش در تلویزیون می گوید: تا زمانی که رسانه ملی برای مردم نباشد با آن کار نمی کنم !

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
سینما فوق‌العاده است
برای من سینما حرفه ای فوق العاده جدی است ف راه های بهتری برای پول درآوردن وجود دارد و مورد سینما به این بعد قضیه فکر نمی کنم
بخاطر علاقه زیادم به سینما اصلا دوست ندارم کاری را در این فضا انجام دهم که دوست ندارم.

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
مدلینگ
آقای پاکدل بعد از تجربه بازی در فیلم سیاسی «ماجرای نیمروز» سال 1395 در نقش مسعود کشمیری وارد عرصه مدلینگ و فتو مدلینگ شد

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
عکاسی و اینستاگرام
اینستاگرام در دید هنری و عکاسانه آدمها به زندگی تاثیری بسزایی داشته و از وقتی آمده خیلی برایم لذت بخش است و از این طریق عکس هایم را به اشتراک می گذارم

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

شکیبایی علت بازیگری ام​

خسرو شکیبایی کسی است که بخاطر او عاشق بازیگری شدم ، سریال خانه سبز را که در دوران نوجوانی می دیدم همان موقع تصمیم گرفتم بازیگر شوم
یعنی منشاء آرزوهایی که در آن دوران در سرم می پروراندم خسرو شکیبایی بود

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

تجربه کارگردانی​

همیشه غیر از بازیگری ، ساختن و خلق یک فیلم برایم جذاب بود و دوست داشتم کارگردانی را تجربه کنم و منظر فرصت مناسب بودم تا اینکه بالاخره اتفاق افتاد
سال 1392 فیلم «فردا» را بعنوان کارگردان و نویسنده بصورت مشترک با ایمان افشاریان ساختیم که در فستیوالی در ژنو نیز اکران شد

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

لذت کارگردانی و بازیگری​

بازیگری دنیایی عجیب و لذتبخش است، شما هر بار سر هر فیلم و سریال فضایی جدی را تجربه می کنید که قابلیت های جدید را در وجودان کشف می کنید که بسیار لذتبخش است
در کارگردانی هم همین لذت ها به شکل دیگری وجود دارد که باید تجربه کرد تا فهمید

• تایید
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

خوشرویی در پیشرفت​

بنظرم داشتن اخلاق خوش در مورد من کاملا منفعت طلبانه است، وقتی اخلاقت خوب باشد می توان کارهایت را پیش ببری و اهدافت را زودتر به نتیجه برسانی
با اخلاق بد کسی به جایی نمی رسد چون به خودش بد می کند، بنظرم حال خوب و اخلاق خوش همان احترام گذاشتن به اطرافیان است

• تایید
بالا پایین