جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی نانسی عجرم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط •Kiana• با نام بیوگرافی نانسی عجرم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 556 بازدید, 10 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی نانسی عجرم
نویسنده موضوع •Kiana•
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط •Kiana•
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
چند سؤال شخصی از نانسی عجرم

کشور مورد علاقه ی شما بعد از کشور خودتان:
ایتالیا

وقتی از خانه بیرون می روید چه چیزی در کیفتان می گذارید؟
دستمال کاغذی های عطری

در بچگی آرزو داشتید چه کاره شوید؟
معلم مدرسه

خواننده ی مورد علاقه:
هنرمند فقید عبدالحلیم حافظ

الگوی شما در زندگی:
هر آدمی که با خودش و مردم صادق و رو راست باشد.

چه صفت اخلاقی رو بیشتر دوست دارید؟
بخشندگی و کَرم

با کدام یک از اعضای خانواده راحت ترید؟
مادرم

محرم اسرارت؟
دوست همیشگی ام ریتا (ریتا کارشناس زیبایی و گریمور نانسی عجرم است)

با اولین حقوق تان چه چیزی خریدید؟
ساعت مچی

برند مورد علاقه لباس:
برند خاصی مدّ نظرم نیست. هر چیزی که خاص باشه دوست دارم. (نانسی در مد، تنوع طلب و عاشق خرید کردن از لباس فروشی های لندن است و به دامن های بلند علاقه ی زیادی دارد و نقطه ضعف او افراط در خرید کیف دستی می باشد. او در خانه سه تا چهار کمد پر از کیف دستی دارد.)

آیا شجاعت معذرت خواهی کردن در شب های سال نو میلادی را دارید؟
بله, طبیعتا. همه اشتباه می کنند و به نظرم معذرت خواهی اعتراف به اشتباه و آمادگی برای جبران و عدم تکرار دوباره آن است. در ضمن معذرت خواهی کردن باعث بلوغ شخصیتی و زندگی بهتر می شود.

از نظر مادی و معنوی چه طوری خودتان را برای سال نو آماده می کنید؟
سال نو از زیباترین اعیاد است. ما چند روز قبل از سال نو همه چیز را آماده می کنیم و چیزی که خیلی برایمان اهمیت دارد جمع شدن اعضای خانواده در کنار هم است.

آیا شما خودتان شخصا خانه را برای سال نو آماده می کنید؟
بله حتما همینطوره, راستش من در این موقع از سال احساس خوشبختی زیادی دارم زیرا حس و حال خاصی خانه را در برمی گیرد.

عید سال نو میلادی از جمله اعیادی هست که باید در آن بیشتر به فکر بخشندگی و کمک به دیگران باشیم. نظر شما چیه؟
همیشه به مردمی فکر می کنم که به دلیل شرایط خاص قادر به جشن گرفتن سال نو نیستند. به خصوص به فکر بچه های یتیم یا آدمهایی هستم که هیچ کسی را ندارند. همیشه به قدر توانم به آنها و به نیازمندان کمک می کنم و همیشه آماده ی کمک به فقیران هستم. بخشندگی و کمک به دیگران نه تنها باعث خوشحالی نیازمندان میشه بلکه حسّ شعف و خوشبختی واقعی را در درون ما زنده می کنه.

خیلی ها به نانسی حسادت می کنند چون از اندک هنرمندانی هست که هم در زمینه ی هنری و هم در زندگی شخصی و خانوادگی موفق بوده؟

اگر غبطه باشد اشکالی ندارد, اما حسادت که باعث آزار و اذیت بشود را نمی پسندم. کار آسانی نیست که شما هم بتوانید در کار و حرفه موفق باشید و هم در خانواده. این مهم بسیار از من انرژی گرفته که حتی گاهی باعث شده که خودم رو از یاد ببرم. اما خوشحالم و از خدا می خواهم که آنقدر به من قدرت بدهد تا همیشه کنار خانواده و کنار مردم باشم.

آیا به کناره گیری از دنیای موسیقی فکر کرده اید؟
وقتی که احساس کنم مردم از من خسته شده اند و دارند تحملم می کنند از دنیای موسیقی کناره گیری خواهم کرد.

بالا پایین