جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی وودو هوان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی وودو هوان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,602 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی وودو هوان
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
وو دو-هوان (کره‌ای: 우도환؛ انگلیسی: Woo Do-hwan؛ زادهٔ ۱۲ ژوئیه ۱۹۹۲) بازیگر اهل کره جنوبی است. او بیشتر به خاطر بازی در مجموعه‌های تلویزیونی مانند نجاتم بده (۲۰۱۷)، سگ عصبانی (۲۰۱۷)، وسوسه شده (۲۰۱۸)، بازی قدرت (۲۰۱۹) و پادشاه: سلطنت ابدی (۲۰۲۰) شناخته شده‌است.

Screenshot_20211101-165351_Chrome.jpg

اوایل زندگی و تحصیلات

وو دو-هوان متولد ۱۲ ژوئیه ۱۹۹۲ در آنیانگ، استان گیونگی است. او از دانشگاه دانکوک در رشتهٔ اجرا و فیلم فارغ‌التحصیل شده‌است.

وو دو-هوان در ۶ ژوئیه ۲۰۲۰، خدمت سربازی اجباری خود را آغاز کرد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
وی در تاریخ 6 ژوئیه سال 2020 برای خدمت سربازی وارد ارتش شد. وو دو هوان با ارسال نامه ای به طرفدارهاش اعلام کرد که درحال رفتن به خدمت سربازیه:

سلام وو دو هوان هستم شاید از شنیدن این خبر ناگهانی سورپرایز بشین، اما این نامه رو مینویسم برای اینکه میخواستم شخصا این موضوع رو به طرفدارانم اطلاع بدم.

من در تاریخ ۶ جولای به سربازی میرم و خیلی متاسفم که نمیتونم از نزدیک ببینمتون و باهاتون خداحافظی کنم.

بخاطر عشق فراوانی که شما عزیزان به من دادین در همه ی پروژه هایی که در اون شرکت داشتم خوشحال بودم. ممنونم که این 20سال منو تماشا کردین و دوستم داشتین. ممنونم که 20سال رو با خوشحالی گذروندم.

Screenshot_20211101-165345_Chrome.jpg

امیدوارم که در این شرایط سخت همچنان شاد و سلامت باشین، من هم به سلامت برمیگردم و دوباره تحت تاثیر محبت شما قرار خواهم گرفت. دوستتون دارم و انقدر ازتون ممنونم که نمیتونم با کلمات بیانش کنم.

سریال‌های Woo Do Hwan​

• بیا بیا کاملا بیا ۲۰۱۱
  • گروه گل پسر ۲۰۱۲
  • دنیای سریال‌ها ۲۰۱۶
  • غریبه شیرین و من ۲۰۱۶
  • نجاتم بده ۲۰۱۷
  • سگ وحشی ۲۰۱۷
  • اغواگر بزرگ ۲۰۱۸
  • کشور من ۲۰۱۹
  • پادشاه ابدی

بالا پایین