- Jan
- 66
- 685
- مدالها
- 2
عضو گپ نظارت: S.O.W (۶)
رمان بیهویت
"به نام خالق جن و انس"
رمانِ: بیهویت.
ژانر: ترسناک.
به قلم: اِیوین الف.
لحن: معیار.
هدف: تقویت قلم.
خلاصه:
شک دارم که لازم باشد کسی این را بداند؛ امّا اگر موجودی که پیام میفرستد خیلی خشن نیست، بلکه بیشتر تهمتزن و کفرگو است، یک جنگیر را خبر کنید؛ اگر موجود تسخیرکننده تهدیدآمیز و خشن است، خانه را ترک و پلیس را خبر کنید؛ سپس به سراغ یک جنگیر بروید.
در هر دو صورت فوراً درخواست کمک کنید؛ امّا هیچوقت، تأکید میکنم! هیچوقت در کنار فردی که تسخیر شده، تنها نمانید...!
سخن نویسنده:رمان بیهویت

"به نام خالق جن و انس"
رمانِ: بیهویت.
ژانر: ترسناک.
به قلم: اِیوین الف.
لحن: معیار.
هدف: تقویت قلم.
خلاصه:
شک دارم که لازم باشد کسی این را بداند؛ امّا اگر موجودی که پیام میفرستد خیلی خشن نیست، بلکه بیشتر تهمتزن و کفرگو است، یک جنگیر را خبر کنید؛ اگر موجود تسخیرکننده تهدیدآمیز و خشن است، خانه را ترک و پلیس را خبر کنید؛ سپس به سراغ یک جنگیر بروید.
در هر دو صورت فوراً درخواست کمک کنید؛ امّا هیچوقت، تأکید میکنم! هیچوقت در کنار فردی که تسخیر شده، تنها نمانید...!
تغییرات زیادی توی رمان به وجود اومد؛ بابت این پارتگذاری دیر ازتون عذر میخوام.
هرگونه مشابهت اتّفاقیه؛ اکثر رمان زادهی ذهنِ و ما بقی برداشتی آزاد از اتّفاقات واقعی.
نکتهی مهم و آخر:
بنده نوقلمم؛ سه سال صرف نوشتن و ویرایش این رمان کردم و با اینحال نتونسته من رو راضی نگهداره؛ امّا با این وجود بیخیال این حسّ سرکوبگر شدم و میخوام این رمان رو با همهی کاستیهای احتمالیش به پایان برسونم.
نمیدونم کسی هست سایهنشین رو بخونه یا نه؛ امّا متأسفانه به علّت سرقتهایی که ازش صورت گرفت، پارتگذاریش رو فعلاً متوقّف کردم. امیدوارم هیچوقت مشابه این اتّفاق برای هیچ فردی صورت نگیره؛ چون سرقت از هر رمانی نه تنها من، بلکه همهی نویسندهها رو دلسرد میکنه، انگیزه رو میگیره و رغبتی به نوشتن باقی نمیمونه! دلم پره؛ حرف زیاده و اینجا جای گفتن نیست؛ هوای این رمان رو داشته باشید و با نقدهای سازندهاتون توی این اثر کمک کنید. دمتون گرم.
دوست دارِتون: یک نوقلم.

نقد آثار کاربران - رمان بیهویت اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک
خلاصه: شک دارم که لازم باشد کسی این را بداند؛ امّا اگر موجودی که پیام میفرستد خیلی خشن نیست، بلکه بیشتر تهمتزن و کفرگو است، یک جنگیر را خبر کنید؛ اگر موجود تسخیرکننده تهدیدآمیز و خشن است، خانه را ترک و پلیس را خبر کنید؛ سپس به سراغ یک جنگیر بروید. در هر دو صورت فوراً درخواست کمک کنید؛ امّا...

آخرین ویرایش: