جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء تابستان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط نهال رادان با نام تابستان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 153 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع تابستان
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
موضوع انشا: تابستان

ژانر: اجتماعی

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
تابستان که می‌رسد دلم لک می‌زند برای تعطیلی‌های مدرسه. برای آن لحظه‌های خداحافظی‌های حیاط مدرسه و دوستی‌های یکساله‌ای که قول پیمانش ابدی بود و تا نواخته شدن زنگ تابستان تا لحظه‌ی دویدن و رسیدن به خانه تمام شده بود.
تابستان که می‌شود دلم لک می‌زند برای خواب‌های تا لنگ ظهر و عصرهای پرسه زنان در کوچه‌ها. برای آن دوچرخه‌های رنگ و رو رفته با ساچمه‌های رنگی رنگی که هر سال تابستان نو می‌شدند.
تابستان که می‌شود دلم لک می‌زند برای آن توپ‌های پلاستیکی راه راهی که آویزان شده بود روبروی بقالی سر کوچه‌ها.
تابستان که می‌شود چمدان و باربند و رفتن‌هایمان برای یک سفر شمالی و خاطره‌ی کباب بین راه و پنجره‌های ماشین‌مان... .
برای آن شب‌های شب‌نشینی در حیاط خاله، عمو با طالبی‌های شکر زده‌ای که به شرط چاقو نبودند.
تابستان رسیده اما ما دیگر گم و گیج و یخ زده‌ایم میان زمستان‌های افکارمان.
تابستان از میان فصل‌هایمان حذف شد و ما سراسر پاییز و زمستانیم... .

بالا پایین